Deermáról

RÓLUNK

A Deerma innovatív háztartási gépeket tervez, gyárt és értékesít. A márka 2011-es megalakulása óta a folyamatos fejlesztésre koncentrálunk, és olyan csúcskategóriás termékeket kínálunk vásárlóinknak, mint a párásítók, porszívók, valamint konyhai és szépségápolási készülékek. Az évek során sikerült terjeszkednünk a világpiacon, és elégedett ügyfelek ezreit szereztük meg.

Bezprzewodowy blender Deerma NU05
Deerma HS200

KÜLDETÉSÜNK

A Deermánál arra törekszünk, hogy hozzájáruljunk a fogyasztók jobb életminőségéhez szerte a világon azáltal, hogy minőségi termékeket kínálunk nekik, kiváló dizájnnal és megfizethető áron. Készülékeinket elegáns kialakításuk és nagy teljesítményük jellemzi, miközben megfizethetőek maradnak. Kutatásba és fejlesztésbe fektetett energiánknak köszönhetően egyre több funkcionális, kényelmes és megfizethető készüléket tudunk kínálni, amelyek ideálisak lesznek bárki otthonába. Folyamatosan fejlesztjük termékkínálatunkat és aktívan részt veszünk ügyfeleink életminőségének növelésében.

ELKÉPZELÉSÜNK

Hiszünk abban, hogy egy jó terméknek nemcsak praktikusnak kell lennie, hanem kapcsolódnia kell a felhasználó érzelmeihez és érzékszerveihez is. Minden tárgyat a funkcionalitás és a forma egyedi kombinációjaként látunk. Készülékeink megalkotásánál elsősorban a fogyasztói igényeket igyekszünk szem előtt tartani. Tisztában vagyunk a tervezés fontosságával. A mi szemünkben ez nem csak a vizuális oldalról szól, hanem az érintésről, az illatról és a hangról is. Azt is tudjuk, hogy az ideális terméknek nemcsak meg kell felelnie a felhasználó elvárásainak, hanem meg is kell haladnia azokat. Tehát amikor a tervezésről van szó, ügyfeleinkre összpontosítunk, és olyan berendezéseket biztosítunk számukra, amelyek ötvözik a kiváló minőséget, a használat kényelmét és a lenyűgöző dizájnt.

Deerma MQ813W
Deerma HS007

MŰKÖDÉSÜNK

Annak érdekében, hogy teljesítsük küldetésünket és megvalósítsuk elképzeléseinket, költségvetésünk nagy részét a kutatás és fejlesztésre, valamint vásárlói szokások megfigyelésére költjük. Tudjuk, hogy a technológia gyorsan változik és fejlődik, tehát megteszünk mindent annak érdekében, hogy tartsuk a lépést és előnyt kovácsoljunk az eredményeinkből. Termékeink gyártása során szigorú szabványokat alkalmazunk hogy elkerüljük a felesleges lépéseket és csökkentjük a gyártási költségeket. Minden termék alapos tesztelésen esik át és tökéletesen van hangolva a vásárlói igényekkel. Mérnökeink rendkívül maximalisták és csak pozitív eredményeket hajlandóak elfogadni. Mindez lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű termékeket biztosítsunk vásárlóinknak, elfogadható áron.