Deerma SH60W

Elektromos termosz vizforraló 2 in 1

Deerma SH60W elektromos termosz és vízforraló

Készítsen egy finom kávét az irodában és kínálja meg a kollégáit is! A Deerma SH60W elektromos termosz a 850 W-os teljesítményének köszönhetően pillanatok alatt felforralja a vizet, a 6.5 literes víztartálya pedig bármilyen irodába ideális, ahol sokan dolgoznak. A készülék úgy lett kialakítva, hogy kényelmes és biztonságos legyen a használata, egy különleges funkció segítségével pedig még klórmentesítheti is a vizet.

Az egész család számára

A Deerma elektromos termosza nagyobb családok számára is kiváló választás lehet! A 6.5 literes víztartályának köszönhetően elegendő vizet tud forralni ahhoz, hogy megihasson egy kávét, elkészíthessen egy italt a gyermekének és akár még egy csésze teával is megkínálja a barátait. A Deerma SH60W termosz tökéletes a mindennapi használatra és a nagyobb ünnepek során is!

Tisztított víz az egészségért

Biztosítson egészséges, szennyeződésektől mentes vizet az egész családja számára! A termosszal egy gombnyomással klórmentesítheti a vizet, a forralás után pedig még újra felmelegítheti, hogy megszüntesse az egyéb ártalmas szennyeződéseket. Ez biztosítja a hatékony tisztítást, így aggodalom nélkül ihat a vízből!

Kétféleképpen is tölthet magának vizet

A Deerma termoszából kétféleképpen is lehet vizet tölteni: a készülék tetején lévő gomb megnyomásával vagy hogyha hozzáérinti a poharat a csaphoz. Próbálja ki, hogy mennyire egyszerű és kényelmes a készülék használata!

Vízforralás pillanatok alatt

Többé nem kell sokat várnia arra, hogy felforrjon a víz! A termosz a 850 W-os teljesítményének köszönhetően percek alatt képes felforralni a vizet, amikor pedig eléri a 100°C-ot, akkor lekapcsol. A készülék bekapcsolt állapotban automatikusan megtartja a víz hőmérsékletét, így a nap során bármikor ihat egy forró italt. A termosz 85°C-on tartja a vizet, viszont amikor a szenzor úgy érzékeli, hogy alacsonyabb hőmérsékletre esett, akkor újra felforralja.

Biztonságos használat

Élvezze a készülék biztonságos használatát! A termosztát szenzorai folyamatosan ellenőrzik a készüléket és megelőzik a túlmelegedését. Hogyha véletlen elfelejti megtölteni vízzel a készüléket, és ennek ellenére is elindítja, akkor sem kell aggódnia, mivel a forraló így nem fog elindulni. Ezeknek a megoldásoknak köszönhetően mindig nyugodt lehet, amikor a Deerma SH60W-t használja.

Gondos kialakítás

A termoszban lévő vízszintet könnyedén ellenőrizheti az erre kialakított szintmérő segítségével, a készülék tetején lévő gombokkal pedig minden fontos funkciót beállíthat. A szilikon tömítésnek köszönhetően nem fog szivárogni a víz, a fogantyúval pedig könnyedén hordozhatja a készüléket. Emellett a termosz 304-es rozsdamentes acélból készült, amit könnyű takarítani, strapabíró és nem ártalmas az egészségre.

Specifikációk

Modell

SH60W

Méretek

313 x 246 x 410mm

Súly

2,75 kg

Feszültség

220 - 240 V

Frekvencia

50 - 60 Hz

Teljesítmény

850 - 1100 W

Kapacitás

6.5l

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200