Deerma DEM-HX10W

Cipőszárító

Új kialakítás a hatékonyabb teljesítményért

Ahhoz, hogy a cipők sokáig jó állapotban maradjanak, fontos a rendszeres ápolásuk. Esős időben könnyen megáznak és emiatt romlik az állapotuk. Ahhoz, hogy a cipők sokkal több ideig megőrizzék eredeti állapotukat a Deerma kifejlesztett egy speciális cipőszárítót. Amíg az előző modellel csak egy pár cipőt lehetett megszárítani, addig az új HX10W modellel már egyszerre két pár cipőt is megszáríthat!

Több mint egy cipőszárító

A készülék nem csak, hogy megszárítja a cipőket, hanem megelőzi a baktériumok kialakulását! A cipőben maradt nedvesség könnyen baktériumok keletkezéséhez vezethet, viszont a Deerma cipőszárítójával egyszerűen eltávolíthatja őket. A készülékben lévő kerámia ózongenerátor nagy mennyiségű ózont juttat a cipőbe ezzel megszünteti a kellemetlen szagokat és meggátolja a gombák kialakulását. A 30-55°C közötti hőmérséklet elpusztítja a baktériumok 99.9%-át anélkül, hogy kárt tenne a lábbeliben.

Bármilyen cipőhöz

A készülék 4 fajta szárítási móddal rendelkezik, így bármilyen fajta cipőt megszáríthat vele: az alapértelmezett móddal a csizmákat és a téli cipőket, a speciális móddal a bőrcipőket, a harmadik móddal a tornacipőket, az ózon szárítási móddal pedig a zoknikat száríthatja meg.

Még a magasszárú cipőket is megszárítja!

A magasszárú csizmák szárítása nem fog többé gondot okozni! A Deerma cipőszárítója úgy lett kialakítva, hogy jobb tartást és stabilitást biztosítson szárítás közben. A szárítófejek a cipő teljes egészét megszárítják, így biztos lehet benne, hogy a magasszárú csizmák is tökéletesen megszáradnak!

Hatékony és többfunkciós

Más cipőszárítók nem érnek be elég mélyen a cipőkbe és így csak egy kis részüket szárítják meg. A Deerma cipőszárítója azonban egy 27 cm hosszú karral rendelkezik, ami beér minden cipőbe és alaposan megszárítja őket. A készülék segítségével ruhákat és kisebb foltokat is felszáríthat a konyhában vagy a nappaliban.

specifikációk

Modell

DEM-HX10W

Teljesítmény

235W

Feszültség

220-240V~50/60Hz

Méretek

211 x 117 x 280 mm

Funkciól

Szárító, Időzítő, Szagtalanító, Sterilizáló

További termékek

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200