Deerma MQ813W

Ruhaborotva

Gondoskodjon a ruháiról

A Deerma többfunkciós ruhaborotvájával könnyedén megszabadíthatja a kabátját, pulóvereit és blúzait a szöszöktől. A készülék egyszerűen tölthető és a kis méretének köszönhetően bárhol könnyedén használhatja. A 7000 rpm-es motor és a tripla penge azonnal újjá varázsolja majd a ruháit.

Golarka do ubrań Deerma MQ813W
Deerma MQ813W

Felejtse el a zavaró hajszálakat

A borotva praktikusan lett kialakítva: a funkcionalitás növelése és a helyspórolás érdekében a fogantyú aljában helyet kapott egy görgős ruhatisztító. Ehhez könnyedén odaragad bármilyen hajszál vagy állatszőr, így gond nélkül megtisztíthatja vele a ruháit.

Lenyűgöző teljesítmény

A készülék hihetetlenül hatékony teljesítményéért a hatalmas borotvafej felelős. Amikor pedig forognak a pengék, a készülék rögtön beszívja a levágott darabokat, így nem hagy hátra maga után semmit.

Wydajna golarka do ubrań Deerma MQ813W
Deerma MQ813W

Gyors és kényelmes töltés

Az USB kábel segítségével könnyedén feltöltheti a készüléket, akár egy hordozható töltővel is. A töltési idő 2 óra, ami után 45 percig lehet használni a készüléket, ennyi idő alatt pedig több ruhát is megtisztíthat.

Csak nyomja meg a gombot

A borotva használata nagyon egyszerű. A készülék hátulján lévő gomb segítségével gyorsan és könnyedén beindíthatja a borotvát, az alatta lévő LED lámpa pedig jelzi, hogyha töltődik a készülék.

Deerma MQ813W
Deerma MQ813W

Strapabíró és biztonságos

A készülék strapabíró anyagból készült. A magas minőségű pengék hatékonyan levágják a szöszöket, a méhkaptár szerű fémháló pedig megvédi a ruhát az esetleges sérülésektől.

Kényelmes használat otthon és utazás közben is

A ruhaborotva könnyű és kézhez álló, ami kényelmessé teszi a használatát. Nem foglal túl sok helyet, ezáltal könnyedén belefér egy bőröndbe vagy hátizsákba, így magával viheti az utazások során. Nem kell többé a szöszös ruhák miatt aggódni a nyaralások alatt sem!

Golarka Deerma MQ813W

Specification

Modell

MQ813W

Méret

192 x 70 x 75 mm

Feszültség

3.7V

Töltési idő

Kb. 2b óra

Akkumulátor élettartam

Akár 45 perc

További termékek

Deerma NU05

Turmixgép
NU05

Mop ze spryskiwaczem TB500

Spray felmosó
TB500

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200