Deerma ZQ990W

2 az 1-ben porszívó és gőzfelmosó

DEERMA ZQ990W 2 AZ 1-BEN PORSZÍVÓ ÉS GŐZFELMOSÓ​

A Deerma ZQ990W egy praktikus eszköz, ami egyszerre működik porszívóként és gőzfelmosóként is! Kényelmes a használata és nem káros az egészségre, mivel nem szükséges semmilyen vegyi anyag a használatához. Az 1300 W-os motor biztosítja a készülék hatékony működését. A porszívót könnyedén az igényeire szabhatja a több fajta, különböző funkció használatával.

KÉNYELMES HASZNÁLAT​

A készüléket nagyon egyszerűen és kényelmesen használhatja! Töltse meg a 380 ml-es víztartályt, majd kapcsolja be a készüléket és válassza ki az Önnek szimpatikus tisztítási funkciót a fogantyún lévő panelen. A felmosó fej eltávolításához még le sem kell hajolnia, csak nyomja meg a megfelelő helyen a fejet a lábával.

TÖKÉLETES KIALAKÍTÁS​

A 3 rétegű, mikroszálas felmosó fej megfelelően felszívja a vizet és a nehezen elérhető helyeken is alaposan kitakarít, a háromszög alakú kialakítás miatt pedig könnyedén elérheti vele a sarkokat is. A felmosót emellett könnyedén széteszedheti és megtisztíthatja.

KÜLÖNBÖZŐ TISZTÍTÁSI FUNKCIÓK​

A készüléken 4 tisztítási funkció közül választhat: porszívózás, gőzölés és felmosás, gőzölés és felmosás egyszerre, porszívózás és felmosás. A készülék megbírkózik mindennel: legyen akár olajfolt, kiömlött ital, morzsa, hajszál vagy por.

A GŐZ EREJÉVEL​

A készülék az 1300 W-os teljesítményének köszönhetően pillanatok alatt forró gőzt generál a vízből, ami alaposan kitisztít minden felületet. A készülékkel még a kiáramló gőz mennyiségét is beállíthatja!

TAKARÍTSON ANÉLKÜL, HOGY ELFÁRADNA​

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a készüléket nagyon kényelmes használni. A Deerma használatával meglátja majd, hogy a takarításnak nem kell megerőltetőnek lennie! A speciálisan kialakított fogantyú tökéletesen kézre áll és nagyon kellemes a használata.

Specifikációk

Modell

ZQ990W

Méretek

300 x 237 x 1157 mm

Feszültség

220-240V~50/60Hz

Teljesítmény

1300W (steaming), 550W (vacuuming)

Zajszint

≤90 dB

Szívóerő

≥10 kPa

Víztartály kapacitás

380 ml

Anyag

ABS + PP + PC

További termékek

Deerma NU05

Turmixgép
NU05

Mop ze spryskiwaczem TB500

Spray felmosó
TB500

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200