Deerma DX800

álló porszívó

Gyűrű alakú kefe fej

A gyűrű alakú kefe fej ideális választása a padló megtisztításához. Könnyedén és hatékonyan megszabadíthatja vele a szobát a legkisebb szennyeződésektől is. A speciális formájának köszönhetően sokkal hatékonyabb és könnyebben elérheti vele a kisebb sarkokat is.

Szczotka Deerma DX800
Lekki odkurzacz Deerma DX800

Könnyed takarítás

A porszívót a vállár a is akaszthatja az erre kialakított szíj segítségével, ami megkönnyíti a készülék használatát és egyszerűbb vele a takarítás. A kefefejjel könnyedén portalaníthat, anélkül, hogy hajolgatnia kellene.

Kétféle használat

A porszívót kétféleképpen is használhatja: kézi valamint álló porszívóként is. A kézi porszí vóval a vállán sokkal könnyebben érheti el a magas polcokat vagy a mennyezet sarkait, az álló porszívóval pedig egyszerűen takaríthatja a padlót és a szőnyegeket.

Odkurzacz pionowy Deerma DX800
Wydajny odkurzacz Deerma DX800

Kiváló szűrőrendszer

A porszívó egy olyan porszűrő funkcióval lett felszerelve, ami megakadályozza, hogy a a készülék elduguljon vagy csökkenjen a szívóereje a felgyülemlett por miatt, a négyszeres szűrésnek köszönhetően pedig még a levegőt is megtisztítja.

Egyszerű karbantartás

Ahhoz, hogy tisztán tartsa a porszívót, elegendő, hogyha vízzel lemossa a szűrőt. Ezzel tudja biztosítani, hogy a készülék tiszta maradjon és kiválóan működjön.

Design Deerma DX700
Szczotka do zadań specjalnych Deerma DX800

Puha kefe a kényes felületekhez

A 2 cm hosszú, puha sörte ideális választás a kézi porszívózáshoz. Olyan felületekhez használható, amik kényesek és könnyen megkarcolhatóak, mint például a fa felületek vagy az ablakok.

specifikációk

Modell

DX800

Feszültség

220 - 240V~ 50-60Hz

Szívóerő

15kPa

Portartály kapacitás

0.8L

Teljesítmény

600W

További termékek

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200