Deerma DEM-VX96W

Vezeték nélküli porszívó mop funkcióval

Deerma DEM-VX96W Vezeték nélküli porszívó mop funkcióval

A Deerma DEM-VX910W vezeték nélküli porszívó lehetővé teszi a padló egyidejű porszívózását és felmosását - 2 tartállyal van felszerelve (a tiszta és szennyezett víz számára), és szívóteljesítménye akár 16 000 Pa is. A csomag tartalmaz egy egyedi állomást, amely lehetővé teszi a gép keféjének automatikus tisztítását és a víztartály feltöltését. A termék beépített LED kijelzővel és porérzékelővel is rendelkezik, működési ideje akár 45 perc is lehet. Hangutasítások is rendelkezésre állnak. Ezen kívül a porszívó keféje 2 hengerrel van felszerelve.

4
1

Tiszta otthon könnyedén

Általában először porszívózik, majd felmossa a padlót? Most ezen változtathat! A Deerma DEM-VX910W lehetővé teszi a száraz és nedves szennyeződések egyidejű eltávolítását. A készüléket akár 16 000 Pa szívóerő jellemzi, így tökéletesen megbirkózik a rendkívül makacs szennyeződésekkel is, és pillanatok alatt megbirkózik a porral, morzsákkal vagy hajjal.

2 víztartály

A Deerma-val nem kell attól tartania, hogy a szennyeződés gyorsan visszakerül az éppen megtisztított padlóra. A porszívó 2 tartállyal van felszerelve - tiszta víz (500 ml) és szennyezett víz (700 ml) számára. Ez biztosítja, hogy a szennyeződés mindig a helyére kerüljön! Sőt, takarítás közben a készülék keféje menet közben is benedvesíthető tiszta vízzel.

5
3

Automatikus vízfeltöltés

A mellékelt állomás lehetővé teszi a porszívó víztartályának automatikus feltöltését. Egyszerűen helyezze bele a készüléket – nem kell többé lehajolnia! Az állomás tartályának űrtartalma legfeljebb 5 l, ami akár egyhetes használatra is elegendő. Sőt, az automatikus elektrolízis folyamat megtisztítja a vizet, és antibakteriális hatású is.

Továbbfejlesztett kefe

Most azonnal megbirkózik a szennyeződésekkel. A porszívó keféjét úgy alakították ki, hogy a szennyeződések alaposan eltávolíthatók legyenek a falakról vagy a helyiség sarkaiból is. 2 görgőt is kínál - az első 440 fordulat / perc sebességgel, a második pedig 390 fordulat / perc sebességgel forog. Így kényelmesen használhatja a készüléket, és gyorsan eltávolíthatja a port, szőrt és egyéb törmelékeket! Felejtse el a kefe tisztításával járó fáradságot is – az okos kialakításnak köszönhetően a haj nem gabalyodik bele a kefébe.

10
2

Automatikus tisztítás

Nem kell többé beszennyeznie a kezét, és nem kell időt vesztegetnie a szívókefe tisztításával. A mellékelt alap gondoskodik róla! Amikor belehelyezi a készüléket és kiválasztja a megfelelő opciót, a kefét a tartályból vízzel megtisztítja, majd normál és forró levegővel (55°C-ig) megszárítja. Az alkalmazott megoldással elkerülhető a kellemetlen szagok és a kórokozók szaporodása is.

Még hosszabb üzemidő

Mondjon búcsút a takarítás megszakításának a készülék töltése miatt!. A DEM-VX910W nagy teljesítményű, 5000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, így egyetlen töltéssel akár 40-45 percig is működik. Ez elég hosszú, akár 200 m2-es padlók porszívózásához is elég. Mindezek révén a készülék kiválóan alkalmas kis és nagyobb otthonok számára is. A porszívó feltöltéséhez egyszerűen helyezze az állomásra.

8
6

Okos megoldások

Könnyítse meg a takarítást. A porszívó nagy beépített kijelzővel rendelkezik, amely kulcsfontosságú információkat nyújt a működéséről. A készülék támogatja a hangjelzéseket is – például emlékeztetni fogja, ha újra kell töltenie a vizet a tartályban. Többé nem kell mindig mindenre emlékeznie! A termék porérzékelővel is fel van szerelve. Automatikusan érzékeli a környezetben lévő szennyeződés szintjét, és ehhez igazítja a szívóerőt. A kijelzőn a szennyeződés koncentrációjáról is talál információkat.

Specifikációk

Modell

DEM-VX910W

Szívóerő

Akár 16 000 Pa

Akkumulátor kapacitása

5000 mAh

Piszkos víz tartály kapacitása

700 ml

Teljesítmény

230 W

További termékek

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200