Deerma NU01

Turmixgép

DEERMA NU01 VEZETÉK NÉLKÜLI TURMIXGÉP

A többfunkciós Deerma NU01 vezeték nélküli turmixgép szinte bárhová elkíséri Önt. Csupán 360 gramm és nem nagyobb, mint egy telefon. Nem csak gyümölcslevet és turmixokat készíthet vele, hanem akárpürét is a gyermeke számára. Az akkumulátor hihetetlenül hosszú működési időt eredményez. A csúcskategóriás gépezet és a 15.800 rpm sebességű motor garantálja a gyors és alapos turmixolást.

TÖBBFUNKCIÓS​

Ez a kicsi turmixgép megfogja Önt lepni, hogy mennyi mindenre képes. A segítségével nem csak frissítő gyümölcsleveket, hanem finom turmixokat, koktélokat vagy akár tápláló püréket is készíthet kisbabák számára.Próbáljon ki különböző recepteket és készítsen finom italokat görögdinnyéből vagy egészséges mixeket gyümölcsökből és natúr joghurtból. Csak a képzelete szabhat határt!

MINDIG KÉZNÉL LEHET​

Mostantól bárhol élvezheti a finom turmixokat! A Deerma hordozható turmixgépe annyira könnyű és kézhezálló, hogy könnyen elfér a táskájába és magával viheti az edzőterembe, kirándulásra, munkába vagy akár piknikezni is. A vezeték nélküli kialakítás azt jelenti, hogy nem kell mindig magával vinnie a töltőkábelt. A Deerm NU01-el bárhol készíthet egy frissítő narancslevet vagy eperturmixot!

MEGLEPŐEN HATÉKONY​

Mi teszi még annyira tökéletessé a NU01 turmixgépet? Az 1200 mAh-ás akkumulátora! Teljesen feltöltve 6 üveg gyümölcslevet lehet vele késziteni és akár 300 napig is használható. A turmixgép feltöltéséhez egyszerűen csak csatlakoztassa áramforráshoz a készüléket (akár hordozható töltőhöz vagy autós töltőhöz is) az USB bemenet használatával. 3 órával később pedig a turmixgép már készen is áll a használatra!

KÉSZÍTSE EL A TÖKÉLETES KOKTÉLT​

Felejtse el a rossz koktélokat és a hanyagul turmixolt darabokat. Az NU01 turmixgép erősebb belső örvényt biztosít a turmixolás közben és a dupla pengének köszönhetően alaposan felaprít minden gyümölcsöt és zöldséget. A készülék erős motorral van felszerelve, aminek köszönhetően a keményebb hozzávalókkal is tökéletesen elbánik - még a jégkockákat is felaprítja.

AZ IGÉNYEIRE SZABVA​

A készülék felhasználóbarát és könnyű kezelni. Minden tartozéka vízzel mosható. A penge sima felülete és a készülék kialakítása hihetetlenül könnyűvé teszi annak tisztítását. A szilikon szíj egyszerűvé teszi az NU01 hordozását és nagyon kellemes a tapintása. A gép tartálya még egy 30 ml-es pohárként is használható. Emellett, hogyha szétszedi a készüléket, miközben még megy, akkor az automatikusan leáll a biztonsága érdekében.

BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT​

A Deerma NU01 kialakításánál a felhasználó biztonsága volt a legfontosabb. A turmixgép védelmet nyújt a felmerülő problémák ellen. A készülék vízálló, ami megakadályozza az esetleges rövidzárlatot, emellett pedig nem szivárog. Az okos design-nak köszönhetően a turmixgép nem fog szétnyílni. A készülék emellett a robbanás és a túltöltödés ellen is védve van.

TÖKÉLETESEN KIALAKÍTOTT DESIGN​

A készülék ugyanabból az anyagból készült, mint amit a kisbabáknak gyártott üvegekhez használnak. A PCTG használható az ételek tárolására és biztonságos az egészségre tekintve is. Emellett a turmixgépnek légmentesen záródó kialakítása van. Könnyedén ráteheti az asztalterítőre vagy magával viheti a hátizsákjában anélkül, hogy esetleg kifolyna. A töltő nyílása egy záró sapkával van ellátva, ami megakadályozza, hogy por kerüljön a készülékbe.

SPECIfikációk

Modell

DEM-NU01

Méretek

77 x 77 x 178 mm

Töltési idő

Kb. 3 óra

Űrtartalom

300 ml

Motor sebesség

Akár 15,800rpm

Akkumulátor kapacitás

1200 mAh

Teljesítmény

45 W

Súly

Kb. 360g

További termékek

Deerma NU05

Turmixgép
NU05

Mop ze spryskiwaczem TB500

Spray felmosó
TB500

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200