Deerma QJ100

3 az 1-ben multifunkcionális takarító készlet

Deerma QJ100 3 az 1-ben tisztítókészlet

Fedezze fel, hogy a Deerma-val mennyire egyszerű a takarítás! A 3 az 1-ben Deerma QJ100 készletben található egy seprű szemétlapáttal, egy speciális ablaktisztító és egy felmosó is, amit az összecsukható kialakításának köszönhetően nem kell kicsavarni. Mostantól könnyedén gondoskodhat az otthona tisztaságáról! A termék minőségi anyagokból készült, gondos kialakítást kapott, a tárolása pedig nem fog problémát okozni.

Hatékony takarítás

Tegye könnyedebbé a felseprést! A seprű 3 réteg minőségi sörtével lett ellátva, így egyszerűen megküzd a szennyeződésekkel, közben pedig nem teszi tönkre a tisztítandó felületet. A QJ100 még a legkisebb porszemeket is feleltakarítja majd, a szemétlapáton található fésűkkel pedig könnyedén lehúzhatja a koszt a seprűfejről!

Praktikus felmosófej

A felmosófejjel többféle padlótípust is megtisztíthat és még a legmakacsabb szennyeződések sem fognak problémát okozni! Emellett nem kell kicsavarnia a felmosót, csak meg kell húznia a fogantyút, a fej pedig összecsukódik és magától kicsavarja a felesleges vizet.

Tegye könnyedebbé az ablaktisztítást!

A Deerma-val még az ablaktisztítás is egyszerű lesz! A készletben egy praktikus kétoldalas tisztítófej is található, amivel sokkal könnyebb lesz ez a folyamat. Az egyik oldalával alaposan letisztíthatja az üveget, a másik oldalával pedig szárazra törölheti. Emellett a csíkok miatt sem kell aggódnia, hiszen a tisztítófej ragyogyó tisztaságot hagy maga után!

Kényelmes használat

A takarításnak nem kell kellemetlen házimunkának lennie! A készletben található tisztítófejek ergonomikus kialakítást kaptak, aminek köszönhetően kényelmes a használatuk. A seprű hosszú fogantyúval rendelkezik, így takarítás közben nem kell hajolgatnia, a készletben található tisztítófejek pedig strapabíró PP és ABS anyagból készültek.

Problémamentes tárolás

A Deerma QJ100 tárolása nem fog problémát okozni! A szemétlapát összecsukható, a fogantyúján pedig egy beépített mágnes is található, amivel kényelmesen összecsatolhatja a seprű és a szemétlapát nyelét. Emellett a készletben lévő tisztítófejek tárolása is egyszerű lesz a praktikus fali tartónak köszönhetően.

A doboz tartalma

Felmosó

Ablaktisztító

Seprű

Szemétlapát

Fogantyúk és hosszabbító csövek

Fali tartó

Felhasználói kézikönyv

Specifikációk

Modell

QJ100

Szín

Fehér

Anyag

PP, ABS

Méret (seprű)

230x30x896mm

Méret (felmosó)

350x50x1287mm

Méret (szemétlapát)

237x325x831mm

Méret (ablaktisztító)

300x600x911mm

További termékeink

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200