Deerma F323W

Ultrahangos légpárásitó

DEERMA F323W - A PÁRÁSÍTÁS ITT KEZDŐDIK

A Deerma F323W párásítójával megfelelő szintű páratartalmat biztosíthat az otthonában. 5 literes víztartállyal rendelkezik, így képes hosszú ideig párásítani, a gondos kialakítása pedig garantálja a biztonságos és egyszerű használatát.

TÖKÉLETES PÁRATARTALOM

A vízpára kibocsátása 300 ml/óra, ami ideális mértékű a megfelelő párásításhoz. A vízpára szintjét a készüléken lévő gomb elfordításával változtathatja. A párásító elég nagy ahhoz, hogy optimális páratartalmat biztosítson a kiválasztott szobában, viszont nem fog foltokat hagyni a falakon és a bútorokon.

KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNYRE TERVEZVE

A gondos kialakításnak köszönhetően a készülék tökéletes mértékben bocsátja ki a vízpárát. A párásítóból esernyő alakban párolog a víz, és a 8 résen keresztül egyenletesen oszlik el. A készülék csak pár mikrométeres vízcseppeket párologtat, ezzel elkerüli, hogy vízcseppek maradjanak a bútorokon vagy a falon.

EGÉSZ NAPOS MŰKÖDÉS

A párásító legnagyobb előnye az 5 literes víztartálya, aminek köszönhetően hosszan képes működni. Egyszeri feltöltés után a készülék egész napos párásítást biztosít, így elég egy nap csak egyszer kell feltöltenie!

Specifikációk

Modell

F323W

Teljesítmény

25W

Feszültség

220-240V~50-60Hz

Űrtartalom

5 l

Zajszint

36dB

További termékek

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200