Deerma DEM-A10W

Takarítórobot

Deerma robotporszívó

Nyugodtan foglalja el magát, amíg a Deerma DEM-A10W robotporszívója kitakarít Ön helyett! Felporszívóz és még fel is mos, majd magától kiüríti a portartályát a hozzátartozó ürítőállomásnál. A szívóereje eléri a 2200 Pa-t, a felmosó párna pedig 180 fordulatot tesz egy perc alatt. A készülék automatikusan észleli a szőnyegeket, az Al algortimusnak köszönhetően pedig könnyedén eligazodik az otthonában. Kényelmesen működtetheti az applikáció vagy a hangvezérlés segítségével.

Megbízható porszívózás

Mitől olyan jó a Deerma robotporszívója a takarításban? A készülék új elektromos görgőkkel lett felszerelve, ami gyapjúból és gumiból készült, így még hatékonyabban képes megtisztítani a különböző felületeket. Emellett az oldalkeféiével alaposan megtisztítja a fal melletti részeket is. A készülékbe a legkorszerűbb Nidec motor került, ami a hatékony működésért és a magas szívóerőért a felelős.

Felmosásban is tökéletes!

Szeretné, hogyha a robot felmosná a padlót? Akkor egyszerűen csak cserélje ki a portartályt a speciális víztartályra, aminek 380 ml-es a kapacitása. A DEM-A10W gyorsan és hatékonyan bírkózik meg még a legmakacsabb szennyeződésekkel is! A készülék 2 forgó párnával lett felszerelve, amik nagy sebességgel forognak, ennek köszönhetően pedig tökéletes tisztaságot eredményez. Emellett tisztítószert is hozzáadhat a víztartályhoz, amennyiben szükséges.

Magától kiüríti a tartályát!

A készülék egy nagy portartállyal lett felszerelve, ami tripla szűréssel és 300 ml-es kapacitással rendelkezik. Kiürítenie pedig nem kell, mivel, amint megtelik, a porszívó automatikusan az ürítőállomásra megy és kiüríti a tartályt. A rövid légcsatornának és a 28000 Pa-os szívóerőnek köszönhetően ez csupán 10 másodpercet fog igénybe venni! Emellett a hozzátartozó 3 literes porzsákok 1-2 hónapig is használhatóak!

Fejlett navigációs rendszer

A navigációs algoritmus, a 200°-os nagylátószögű kamera és a legkorszerűbb giroszkóp teszi tökéletessé a robotporszívót! Pontosan beméri a területet, térképet generál, megtervezi az optimális takarítási útvonalat és nem hagy ki egyetlen helyet sem, de nem is téved el! Emellett a fejlett VSLAM 4.1 technológiának köszönhetően alkalmazkodik az új berendezésekhez és frissíti az útvonalat, hogyha például áthelyez egy bútort.

Beépített szenzor

A porszívó 27 szenzorral lett felszerelve és már 10 cm-es távolságról is érzékeli a tárgyakat, így időben lelassít, hogy elkerülje az ütközést. A 12 mm magas akadályokon könnyedén átmegy, valamint amiatt sem kell aggódnia, hogy esetleg leesik a lépcsőn! A szőnyegeket automatikusan felismeri és porszívózás közben növeli a szívóerejét, hogy a szőnyeg mélyén lévő szennyeződéseket is eltávolítsa! Amikor pedig felmossa a padlót, akkor kikerüli a szőnyegeket, hogy azok ne legyenek vizesek!

Okos kialakítás

A DEM-A10W tökéletes lesz az otthonába! A magassága 7,8 cm, így gond nélkül befér majd a bútorok alá, emellett pedig nem is foglal nagy helyet a lakásban, mivel a porszívó és az ürítőállomása kis helyen is elfér. Ezen kívül automatikus felismeri a 2.4G Wi-Fi hálózatot, így a beállítása nagyon egyszerű. Az OTA frissítéseket is támogatja, a portartály ürítésével pedig nem kell foglalkoznia: amikor teli van, akkor értesíteni fogja Önt!

Kényelmes vezérlés

Mostantól távolról is könnyedén vezérelheti a robotporszívót az applikáció segítségével! Megtervezheti a takarítási menetrendet, kiválaszthatja a módokat, virtuális falakat hozhat létre és meghatározhatja, hogy melyik területeken takarítson a készülék. Éppen nincsen kéznél a telefonja? Nem probléma! Hangvezérléssel is irányíthatja a robotporszívót. A készülék kompatibilis Siri-vel és a Tmall Genie okos asszisztenssel is.

Hosszú működési idő

A Deerma DEM-A10W kisebb és nagyobb otthonokba is tökéletes lesz! Egy strapabíró 2550 mAh-es BAK akkumulátorral lett felszerelve, aminek köszönhetően a működési ideje hosszú annyira (120 perc), hogy alaposan feltakarítson 90-150 m2-es területet is. Emellett, amennyiben alacsony a töltöttségi szintje, akkor automatikusan visszatér az állomásra, feltölti magát, majd onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta!

A doboz tartalma

Robotporszívó

Ürítőállomás

Víztartály

Portartály

Oldalkefék (3 db)

Porzsák (2 db) (1 db porzsák már az ürítőállomásban van)

Felmosó párna (2 db) (1 pár felmosó párna már a víztartályhoz van szerelve)

Tisztítókefe

Szűrő

Specifikációk

Modell

DEM-A10W

Méret (robotporszívó)

325x325x78mm

Méret (ürítőállomás)

256x200x350mm

Szívóerő

2200Pa

Működési feszültség

14.4V

Teljesítmény

28W

Működési idő

120 perc

Töltési idő

4 óra

Töltési feszültség

20V

Töltőáram

1.2A

Akkumulátor kapacitása

2550mAh

Porzsák kapacitása

3l

Víztartály kapacitása

380ml

Portartály kapacitása

300ml

Csatlakozás

Wi-Fi 2.4G

Akadálymentes áthaladás a tárgyakon

12 mm-ig

További termékeink

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200