Deerma F500

Ultrahangos légpárásító

DEERMA F500 - A TÖKÉLETES LÉGPÁRÁSÍTÓ

A megfelelő szintű páratartalom elengedhetetlen az egészségünk megőrzése érdekében! Ezt az optimális páratartalmat most egyszerűen biztosíthatja a Deerma F500 légpárásítójával. Ezzel a praktikus és egyszerűen használható eszközzel könnyedén megőrizheti a saját és családtagjai egészségét.

Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza F500
Podwójne oczyszczenie Deerma F301

DUPLA TISZTÍTÁS

A Deerma párásítója hatékonyan és biztonságosan működik. A párásítás előtt a készülék egy szénszűrő segítségével megtisztítja a vizet, így eltávolítva a káros anyagokat. Ez a speciális szűrő megakadályozza a szennyeződések és a baktériumok kialakulását, ennek köszönhetően pedig tiszta és friss levegő kerül az otthonában.

KÖNNYŰ HASZNÁLAT - HATÉKONY PÁROLOGTATÁS

A Deerma F500 használata nagyon egyszerű! Csak töltsön vizet a tartályba és fordítsa megfelelő irányba a gombot. Egy gyors tisztítás után a készülék fokozatosan párologtatni fogja a vizet. A párologtató óránként 300 ml vizet párologtat el, ami minden irányban egyenletesen oszlik el, ezzel pedig optimális páraszintet biztosít az otthonában.

Efektywne działanie Deerma F500
Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza F500

KÖNNYEN ELLENŐRIZHETI A VÍZSZINTET

Nem kell azon aggódnia, hogy túl gyakran kell megtöltenie a készüléket. Az 5 literes víztartálynak köszönhetően órákon keresztül működik a párásító, egy nap pedig csak egyszer kell újratöltenie. Az átlátszó kijelző és a gomb színe segíteni fog a vízszint ellenőrzésében: amikor a gomb kék színű, akkor a készülék párásító üzemmódban van, viszont amikor piros színűvé válik, akkor azt jelzi, hogy kevés víz van a tartályban és meg kell töltenie.

HIHETETLENÜL CSENDES

A Deerma légpárásítója meglepően halkan működik. A zajszintje 20 és 40 dB között van, aminél még az is hangosabb, hogyha valaki suttog! A Deerma F500 csendes társ lesz a mindennapokban, így nyugodtan dolgozhat, tanulhat, pihenhet vagy aludhat is, miközben a készülék gondoskodik a megfelelő szintű páratartalomról

Nawilżacz F500
Nawilżacz powietrza F500

PÁRÁSÍT ÉS ILLATOSÍT IS EGYSZERRE

A Deerma F500 aromaterápiára is használható. Töltse a kedvenc illóolaját az erre alkalmas tartályba és élvezze a csodálatos illatokat.

UNIVERZÁLIS KIALAKÍTÁS

A Deerma légpárásítója kellemes kialakítású és nagyon kézhez álló. A víztartály könnyen mozgatható és az ABS műanyag sima felületének köszönhetően gond nélkül tisztítható. A minimalista kialakítása és a visszafogott színe miatt a Deerma F500 tökéletesen passzolni fog bármelyik szobába és stílusos eleme lehet az otthonának.

Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza F500

Specifikációk

Modell

F500

Energiaellátás

Hálózati tápellátás

Víztartály kapacitás

5L

Teljesítmény

25w

További termékek

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200