Deerma F600

Ultrahangos légpárásító

nawilżacz powietrza F600

DEERMA F600 - A LÉGPÁRÁSÍTÓ AMIRE SZÜKSÉGE VAN

A Deerma F600 párásítója biztonságos, hatékony és praktikus. A segítségével biztosíthatja a megfelelő szintű páratartalmat az otthonában, ezzel gondoskodva a saját és családja egészségéről is.

GONDOSKODJON AZ EGÉSZSÉGÉRŐL

A közérzetét a hőmérséklet és a páratartalom is befolyásolhatja, ezért érdemes arra figyelni, hogy ahol a legtöbbet tartózkodik, ott megfelelőek legyenek ezek a feltételek. A Deerma párásítójával ez nem jelenthet problémát, hiszen a készülék megfelelő szintű páratartalmat fog biztosítani Önnek!

nawilżacz Deerma F600
Deerma F600

KIFEJEZETTEN ÖNNEK TERVEZVE

A párásító gondoskodik az Ön egészségéről: először alaposan megtisztítja a vizet, majd csak ezután párologtat. A speciális bevonat hatékonyan véd a szennyeződések és a baktériumok ellen, ennek köszönhetően pedig biztos lehet benne, hogy megfelelően tisztított vízpára kerül az otthonába.

A SZÉN EREJÉVEL

A Deerma F600 szén szűrővel lett felszerelve, ami kiszűri a káros anyagokat és megelőzi, hogy szennyeződések kerüljenek a vízbe. Így biztos lehet benne, hogy tiszta és biztonságos vízpermettel fogja párásítani az otthonát.

Wyświetlacz Deerma F600

MEGLEPŐEN EGYSZERŰ HASZNÁLAT

A párásító kezelése rendkívül egyszerű! Csak töltse fel vízzel a tartályt és nyomja meg a bekapcsoló gombot. A víztartály 5 literes, így órákon keresztül biztosítja a megfelelő páratartalmat és egy nap csak egyszer kell újratöltenie.

MINDEN INFORMÁCIÓ EGY HELYEN

A készülék digitális kijelzővel rendelkezik, amin keresztül ellenőrizheti a szoba hőmérsékletét vagy a páratartalmát. A mellette lévő gombok pedig érintőképernyősek, amik nagyon érzékenyek, így gyorsan reagálnak, bármit is szeretne velük beállítani.

nawilżacz Deerma F600
Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza Deerma F600

PÁRÁSÍTÁS AZ IGÉNYEIRE SZABVA

A Deerma párásítóját könnyen az igényei szerint alakíthatja. Amikor aludni megy, kapcsolja be az éjszakai módot, ami kikapcsolja a kijelző fényeit, így azok nem fogják Önt zavarni. Emellett 12 órával előre is beállíthat programot a készüléken és miután letelt az idő, a párásító automatikusan kikapcsol. A vízpára erején is állíthat: próbálja ki a három fajta szintet és állítsa be azt, ami a leginkább megfelel az igényeinek!

Specifikációk

Modell

F600

Méretek

210 x 210 x 330mm

Feszültség

220-240V~50/60Hz

Víztartály űrtartalom

5 L

Teljesítmény

25w

További termékek

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200