Deerma NU05

turmixgép

DEERMA NU05 - AZ ÁLMAI TURMIXGÉPE

A Deerma turmixgépével gyorsan és könnyedén elkészítheti a kedvenc koktéljait, bármerre is jár. Strapabíró anyagból készült, ami biztosítja a hatékony és megbízható működést. A vezeték nélküli készülék erős pengével és tölthető akkumulátorral lett felszerelve, amivel 15 napon keresztül is képes működni, így mindennap élvezheti a finom és egészséges turmixokat.

Blender Deerma NU05
Niezawodny blender Deerma NU05

Élvezze a friss italokat

A Deerma turmixgépének köszönhetően mindennap friss turmixokat ihat és gondoskodhat arról, hogy megfelelő mennyiségű vitamint jutasson a szervezetébe. Könnyedén elkészíthet vele bármilyen turmixot, frissítő gyümölcslevet, pürét vagy bármit, amit szeretne. A készülék tartálya 400 ml-es, amivel elkerülhető az italok oxidációja, így egyszerre friss és finom turmixokat ihat.

Biztonságos használat

A készülék biztonságosan lett kialakítva: az indításhoz kétszer kell megnyomni a bekapcsoló gombot, a tartály ráhelyezése nélkül pedig nem lehet beindítani, így megelőzhetőek az esetleges balesetek.

Wygodny blender Deerma NU05
Deerma NU05

Hosszan tartó akkumulátor

Az 1500 mAh-s akkumulátornak köszönhetően a készülék 3 óra alatt feltöltődik, ezután pedig akár 8 pohár friss gyümölcslevet is készíthet vele magának, így minden alkalommal megfelelő mennyiségű vitamint juttathat a szervezetébe. Emellett a turmixgép jelzi, hogyha alacsony a töltöttségi szintje, így mindig tudni fogja, hogy mikor szükséges feltölteni.

Még a jéggel is megbirkózik

A készülék kiváló működéséért a 21.000 rpm erősségű motor felelős, ami azonnal beindítja a pengéket. Ennek köszönhetően a turmixgép 10 másodperc alatt feldarabolja a zöldségeket, gyümölcsöket és még a jégkockákat is, így gyorsan és kényelmesen elkészítheti a kedvenc turmixát.

Efektywny blender Deerma NU05
Deerma NU05

Tökéletes turmixok

A négyszeres forgatási erősség garantálja a hatásos turmixolást és biztos lehet benne, hogy a zöldség és gyümölcs darabokat alaposan felaprítja a gép, a turmixok pedig olyan finomak lesznek, mint amiről mindig is álmodott. A Deerma készülékével búcsút mondhat a darabos turmixoknak!

Használja ahol csak akarja

A Deerma vezeték nélküli turmixgépe csupán 0,6 kg, ami könnyebb, mint egy laptop. Annyira kompakt és kézhezálló, hogy könnyen elfér a táskájába és magával viheti az edzőterembe, nyaralásra de akár a munkába is. A Deerma készülékével bárhol és bármikor elkészíthet egy frissítő gyümölcslevet.

Bezprzewodowy blender Deerma NU05
Blender Deerma NU05

Mindig kéznél lehetnek a kedvenc koktéljai

A turmixgép PCTG anyagból készült, amit könnyedén lehet takarítani. A doboz tartalmaz egy, a tartályra rácsavarható fedőt, aminek segítségével magával viheti a kedvenc koktéljait. Attól sem kell félnie, hogy útközben kifolyik az ital, mivel a fedő tökéletesen zár.

Specifikációk

Márka

Deerma

Modell

NU05

Súly

0,6kg

Feszültség

7.4V

Akkumulátor

1500mAh

Akkumulátor élettartama

15 nap / 8 teli csésze

További termékek

Deerma NU05

Turmixgép
NU05

Mop ze spryskiwaczem TB500

Spray felmosó
TB500

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200