Deerma F301

Ultrahangos légpárásító

ÜGYELJEN AZ EGÉSZSÉGÉRE A DEERMA F301 PÁRÁSÍTÓJÁVAL

Gondoskodjon a megfelelő mennyiségű páratartalomról az év minden napján! A Deerma F301 párásítójával könnyedén biztosíthatja az optimális páratartalmat az otthonában.

Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza Deerma F301
Kompaktowy nawilżacz powietrza Deerma F301

GONDOSKODJON A MEGFELELŐ PÁRATARTALOMRÓL

A készülék megfelelő kialakításának köszönhetően mindig optimális páratartalmat biztosíthat az otthonában. A párásítóban lévő vizet a készülék először alaposan megtisztítja, ezután pedig kellemes, frissítő vízpárát biztosít. A Deerma F301-el könnyedén biztosíthatja a megfelelő szintű páratartalmat és ügyelhet az egészségére, kellemes atmoszférát teremtve az otthonában.

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A párásító működtetése gyerekjáték! Csak töltsön vizet a készülék felső részébe, majd érintse meg a bekapcsoló gombot. A bútorai miatt pedig ne aggódjon! A párásító nem fog foltokat hagyni maga után.

Deerma F301
Wyświetlacz Deerma F301

ELLENŐRIZZE A PÁRATARTALMAT

A bekapcsoló gombbal nem csak beindíthatja a készüléket, hanem ellenőrizheti is, hogy mekkora szintű páratartalom van a szobában. Ebben a gomb körüli világítás színe fog segíteni Önnek: a sárga azt jelenti, hogy a páratartalom alacsony (kevesebb, mint 45%), a zöld szín mérsékelt szintet (45%-60%) jelöl, a kék szín pedig magas (60%-90%) páratartalmat. Ennek segítségével mindig tisztában lehet a szoba páraszintjével.

KELLEMES VÍZPÁRA

A vízpárásító teteje forgatható, aminek köszönhetően több irányba is tud párásítani, ezzel megelőzve a falak és a bútorok nedvesedését. Bármelyik irányba beállíthatja a párásítót, így nem kell aggódnia, hogy kár keletkezik az otthonában.

Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza Deerma F301
Nawilżacz Deerma F301

DEERMA F301 - 2 KÉSZÜLÉK AZ 1-BEN

Hogyha szereti az aromaterápiát, akkor a Deerma F301 tetszeni fog Önnek! Bármikor hozzáadhat virágokat, gyümölcsöket vagy illóolajat a vízhez, hogy illatos vízpára lengje körbe a szobát. Használja ki a Deerma F301 lehetőségeit: vigyen egyszerre kellemes illatokat az otthonába és tartsa megfelelő szinten a páratartalmat.

HATÉKONYSÁG ÉS KÉNYELEM

A víztartály 2,5 literes, így nem kell túl sokszor újratöltenie! A Deerma párásítója egyszerre nagyon hatékony és hihetetlenül csendes is: a zajszintje nem éri el a 36 dB-t. Pihenés, munka és akár alvás közben is élvezheti a megfelelő szintű páratartalmat, anélkül, hogy bármi megzavarná a nyugalmát.

Deerma F301

Specifikációk

Modell

F301

Méretek

200 x 200 x 240mm

Feszültség

220-240V~50/60Hz

Víztartály kapacitás

2,5L

Teljesítmény

25w

További termékek

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200