Deerma F300R

Párásító

DEERMA F300R PÁRÁSÍTÓ

Gondoskodjon a megfelelő mennyiségű páratartalomról az év minden napján! A párásító készülék vízgőzt bocsát ki, aminek az erősségét egy speciális gomb segítségével lehet állítani, a szórófej pedig 360°-ban forgatható. A víztartályt rendkívül gyorsan és könnyedén fel lehet tölteni és a kis méretének köszönhetően bárhol használhatja a készüléket.

GONDOSKODJON AZ OPTIMÁLIS PÁRATARTALOMRÓL

A száraz levegő kiszárítja a bőrt és rossz hatással van az egészségre. A Deerma F300R az intenzív piros színével és a modern kialakításával magára vonzza a figyelmet. A kis méretének köszönhetően nem csak az otthonában, hanem akár a munkahelyén is használhatja. Nem foglal túl sok helyet az asztalon és segíti megfelelő szinten tartani a levegő minőségét.

MÉG TÖBB LEHETŐSÉG A FORGATHATÓ SZÓRÓFEJJEL

Eldöntheti, hogy a készülék melyik irányba szórja a vízpárát. A szórófej 360°-ban forgatható, csak meg kell tekerni! Ezzel megakadályozhatja, hogy a vízpára a falra, bútorokra vagy az elektronikus készülékekre szóródjon. A szórófej ezen felül széles is, így garantálja a megfelelő párolgást.

ÉLVEZZE A CSODÁS ILLATOKAT A SZOBÁBAN

A víztartály strapabíró PP műanyagból készült, ami rozsdásodás- és hőálló. Ennek köszönhetően a párásító nem csak a hatékonyságával lepi meg Önt, hanem további lehetőségeket is kínál. Nyugodtan adjon hozzá illóolajokat, gyümölcsöket vagy akár virágokat is a vízhez, hogy a szoba kellemes illatokkal töltődjön meg.

GONDOS KIALAKÍTÁS

A készülék úgy lett kialakítva, hogy kényelmes és könnyű legyen a használata. A csúszásgátló talpak segítségével bármilyen felületen könnyen megáll. A víztartály takarítása sem okozhat problémát, hiszen a 200 mm-es átmérőjű tartót nagyon egyszerűen kitisztíthatja, de szét is szedheti és elmoshatja.

Specifikációk

Modell

F300R

Méretek

200 x 200 x 224 mm

Feszültség

220-240 V

Frekvencia

50-60 Hz

Űrtartalom

2,5 l

Teljesítmény

25 W

Szín

Piros

További termékek

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200