Deerma ST635W

Párásító

Deerma ST635W Párásító

Tudta, hogy a megfelelő páratartalom nagy hatással van az egészségére? A Deerma párásítója gondoskodik arról, hogy minden szobában optimális páratartalomat. A 4.5 literes víztartálynak köszönhetően a készülék akár 16 órán keresztül is képes párologtatni, a beépített szűrő hatékonyan megszünteti a koszt, a forgó szórófej pedig biztosítja az egyenletes párásítást. Még a kedvenc illóolaját is hozzáadhatja a párologtatóhoz, hogy kellemes illatok lengjék körbe a szobát!

NAGY VÍZTARTÁLY

A víztartály újratöltése hihetetlenül gyors és egyszerű folyamat! Egyszerűen csak szedje le a tartály fedelét és töltse bele a kívánt mennyiségű vizet. Még a készüléket sem kell közben kikapcsolnia! A 4.5 literes víztartállyal a készülék akár 16 órán át is üzemképes anélkül, hogy újra kellene tölteni.

Tiszta vízpára

Gondoskodjon a saját és családja egészségéről! A párásító olyan szűrőrendszerrel lett felszerelve, ami nem csak a vizet, hanem a levegőt is megtisztítja. A speciális háló alakú szűrő hatékonyan megállítja a szennyeződéseket, az aktívszén szűrő pedig megakadályozza, hogy por vagy hajszálak kerüljenek a készülékbe. Hogyha szükséges, akkor kiveheti a szűrőt és megtisztíthatja.

Párásítás az igényeire szabva

A készülék 280 ml/órás sebességgel bocsátja ki a vízpárát, és 1-5 mikrométeres vízcseppekkel párásítja az otthonát, ami a bőrt is hidratálja. A párásító szórófeje 360°-ban forgatható, így eldöntheti, hogy milyen irányba állítja be. A vízpára erősségét pedig a készüléken lévő gomb forgatásával változtathatja.

Töltse meg a szobát kellemes illatokkal

Szeretne a megfelelő páratartalom mellett kellemes illatokat is az otthonában? A Deerma párásítójával ezt megteheti! Töltsön pár cseppet a kedvenc illóolajából az erre kialakított tartályba és élvezze a kellemes illatokat. Mindenki megérdemli ezt a kényeztetést! A párásító rendkívül halkan működik, a zajszintje kevesebb, mint 38 dB, így nem fogja Önt zavarni a pihenésben!

Stílusos és praktikus

A párásító lenyűgözően elegáns és minimalista stílusban lett kialakítva. A pezsgőszínű részei klasszikus és stílusos karaktert kölcsönöznek a készüléknek és tökéletes kiegészítője lehet az otthonának. A párásítót emellett nagyon egyszerű tisztítani: csak távolítsa el a felső elemet és már ki is takaríthatja a tartályt

specifikációk

Modell

DEM-ST635W

Feszültség

220-240 V~ 50-60 Hz

Teljesítmény

25 W

Űrtartalom

4,5 l

Méretek

277 x 156 x 270 mm

További termékek

Deerma NU05

Turmixgép
NU05

Mop ze spryskiwaczem TB500

Spray felmosó
TB500

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200