Deerma F628S

Ultrahangos légpárásító

A LÉGPÁRÁSÍTÁS ÚJ SZINTRE LÉP

A Deerma F628S egy új generációs légpárásító, ami elegáns, könnyű a használata és tisztított vízzel párásít, amivel ügyelhet a saját és családja egészségére is!

Nawilżacz powietrza Deerma
Nawilżacz powietrza Deerma F628S

TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYRE TERVEZVE

A párásító átgondolt kialakítása garantálja a megbízható és biztonságos működését. A tartályba töltött víz először a beépített UV fényhez folyik, ami teljesen megtisztítja azt. Ennek köszönhetően a készülék tiszta, friss vízpárával biztosítja a megfelelő szintű páratartalmat az otthonában.

UV VARÁZSLAT

Ahhoz, hogy egészséges párásítást biztosítson, a készülék UV fénnyel tisztítja meg a vizet, ezzel kiszűrve a kémiai szennyeződéseket és a veszélyes mellékhatásokat.

Deerma F628S UV
Deerma F628S wyświetlacz

A TÖKÉLETES PÁRATARTALOM

A Deerma F628S gondoskodik az Ön egészségéről! A hőmérséklet és a páratartalom szintje szoros összefüggésben van azzal, hogy valaki hogyan érzi magát, így érdemes biztosítani a megfelelő körülményeket. A készülék folyamatosan 45 és 90% közötti páratartalmat biztosít, ami optimális az emberi test számára. Állítsa be azt a szintet, ami a legmegfelelőbb az Ön számára, és a készülék automatikusan leáll, amikor elérte a beállított szintet, ezzel elkerülve a túl magas páratartalmat.

IGAZÁN EGYSZERŰ HASZNÁLAT

A felhasználóbarát felület egyszerűvé teszi a párásító használatát: a digitális kijelző az aktuális hőmérsékletet és a páratartalom szintjét is jelzi, a különböző gombokkal pedig több program közül választhat. A Deerma párásítójával könnyen és kényelmesen biztosíthatja a megfelelő és egészséges szintű páratartalmat az otthonában.

Prosty w obsłudze Deerma F628S
Nawilżacz powietrza Deerma F628S

MEGFELELŐ PÁRATARTALOM ÉJJEL-NAPPAL

A készülék gond nélkül biztosítja a párásítást bármelyik napszakban. Csupán annyit kell tennie, hogy mielőtt aludni megy, kapcsolja ki a kijelzőt, hogy a világítás ne zavarja Önt. A párásító emellett nagyon halkan működik, csupán 30 dB a zajszintje, így nem fogja Önt zavarni akár aludni, tanulni, dolgozni vagy csak pihenni szeretne. ​

SZEMÉLYRE SZABOTT BEÁLLÍTÁS

A párásítót személyre szabottan is beállíthatja 12 órával előre. Ezt nem kell majd újra beállítania, mivel a készülék megjegyzi a beállítást és automatikusan eszerint fog működni. Amikor pedig az előre beállított program lejár, akkor a készülék automatikusan kikapcsol.

Harmonogram Deerma F628S
Stylowy i praktyczny Deerma F628S

STÍLUSOS ÉS PRAKTIKUS KIALAKÍTÁS

A párásító kialakítása egyszerre esztétikus és praktikus is. A viszonylag kicsi méretéhez képest a készülék egy nagy, 5 literes víztartállyal rendelkezik, ami egy egész napra elég. Nem kell túl gyakran újratöltenie és az átlátszó kijelző segítségével ellenőrizheti, hogy mennyi víz van benne. A párásító hatékonysága lefogja Önt nyűgözni!

GONDOSKODJON A BŐRÉRŐL

Tudta, hogy a Deerma F628S a bőre egészségéről is gondoskodik? A készülék víz mikrorészecskéket bocsát ki, amik mélyen hidratálják a bőr pórusait. A párásító nem csak az egészségére, hanem a bőrére is jó hatással lesz!

Deerma F628S nawilżacz

Specifikációk

Modell

F628S

Méretek

190 x 190 x 350 mm

Feszültség

220-240V~50/60Hz

Víztartály kapacitás

5L

Teljesítmény

25W

További termékek

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200