Deerma TB500

Spray felmosó

Deerma TB500 - könnyű és hatékony takarítás

Hatékony tisztítás, rövid száradási idő és kényelmes használat - ez az a három jellemző, amit a Deerma TB500 felmosó magába foglal. Hogyha ezt a felmosót választja, akkor a takarítás egy kellemetlen feladatból hamar igazi örömmé válik majd!

Deerma TB500 Mop ze spryskiwaczem
Deerma TB500

Gyorsan száradó padló

Nincsen többé vizes padló! A Deerma TB500-nak annyira gyors a száradási ideje, hogy nem kell többé azon aggódnia, hogy a tiszta hatást azonnal tönkreteszi a gyermekei- vagy a háziállatai lábnyoma. A padló még azelőtt megszárad, mielőtt bárki rálépne!

Köszönjön el a nyirkos padlótól, a penésztől és a szennyeződésektől!

A felmosó túl száraz vagy túl nedves a takarításhoz? Van egy kis penész, ami visszatartja? A Deerma TB500-al ezek a problémák megszűnnek! A felmosó egy polimer szivattyúval van felszerelve, ami 0.1 másodperc alatt permetez. A felmosó kontrollálja a vizet, ami nem haladja meg az 1.7-2.0 ml-t. Csupán ennyi szükséges ahhoz, hogy a készülék alaposan felmossa a padlót, majd megszáradjon.

Praktyczny Deerma TB500
Mop TB500

Lenyűgöző hatótávolság

A felmosó irányításával akár 95 cm-es hatótávolságot is el lehet érni. Így a víz optimálisan, jó helyen terül el a padlón, ezzel időt spórolva Önnek.

Pehelysúlyú felmosó mindenkinek

A Deerma TB500 meglepően könnyű, pusztán 0.85 kg! Ahhoz, hogy megemelje, csupán annyi energiát kell befektetnie, mintha 3 almát emelne fel. Ez mindenkinek lehetővé teszi, hogy könnyen használhassa.

Lekki Mop Deerma TB500
Deerma TB500

Tágas víztartály

A Deerma TB500 megfogja lepni a 350 ml-es víztartályával. A tartály teletöltésével felmoshat egy akár 100 m2-es lakást is. A készülék le fogja Önt nyűgözni a hihetetlen teljesítményével!

Egy jó kefe mindenhez

A szénszálakból készült kefe könnyedén megbirkózik a legmakacsabb szennyedőzésekkel is. Nem riad meg a portól, kiöntött italoktól, kisebb szeméttől és az állatszőrtől sem. Ezen kívül tökéletesen felszívja a vizet és nagyon strapabíró. A segítségével gyorsan és hatékonyan megszabadulhat a kosztól.

Szczotka Deerma TB500

Három réteg - tökéletes teljesítmény

A kefe a háromrétegű felépítésének köszönheti a hatékonyságát. A tisztító réteg tökéletesen illeszkedik a felmosóhoz. Az alatta lévő réteg felszívja a vizet és fenntartja a megfelelő szintű nedvességet a kefében. Az utolsó réteg a por és piszok elnyeléséért felelős és gyengíti a súrlódást. A komplex struktúrának köszönhetően mindig számíthat a készülék kiváló teljesitményére.

Tisztítson meg bármilyen teret könnyedén

A Deerma TB500 felmosó fej csupán 3 cm vastag és 360°-ban forgatható! Ez könnyedévé teszi, hogy bármilyen szögben takarítson és elérjen vele az ágy alá vagy a szék lábai közé. Semmilyen kosz nem bújhat el! A Deerma felmosójával könnyedén hozzáférhet és megszabadulhat tőlük. Ezen kívül a magas helyek elérése sem fog nehézséget okozni, hiszen a hosszú, 120 cm-es rúddal és a készülék könnyű súlyával a problémás területeken is takaríthat.

Wygodny mop TB500
Deerma TB500

Növelje a Deerma TB500 hatékonyságát

A felmosó hatékonyságának további növelése érdekében adja hozzá a megfelelő mosószert a víztartályhoz. Így a Deerma TB500 képes lesz megszabadítani Önt a kosztól, az étel- és sárfoltoktól minden probléma nélkül.

Időtálló design

A Deerma TB500 az érdekes és ergonomikus kialakításának köszönhetően felhívja magára a figyelmet. A felmosót kényelmes használni és könnyedén lehet vele manőverezni. A készülék a visszafogott, de erős színével elegánssá teszi a felmosót és egyszerre lesz praktikus és esztétikus kiegészítője a lakásnak.

Design Deerma TB500
Specifikációk

Modell

TB500

Méretek

38,2 x18,5 x 124 cm

Felmosható terület egy töltéssel

100m2

Súly

0,85kg

Űrtartalom

0,35l

Felmosófej forgathatósága

360 fok

Anyag

ABS / PP, aluminum, microfiber

Mosás hatótávolsága

95 cm

További termékek

Deerma NU05

Turmixgép
NU05

Mop ze spryskiwaczem TB500

Spray felmosó
TB500

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200