Deerma HS300

Ruhagőzölő

Deerma HS300 ruhagőzölő

A H300 egy többfunkciós készülék, ami egyszerre szolgál ruhagőzölőként és vasalóként is. A talpa vasból készült, a dőlésszöge pedig 180°-ban állítható, így könnyedén beállíthatja a saját igényei szerint. Emellett 35 másodperc alatt felmelegszik, a víztartálya pedig 160 ml-es, amivel több ruhadarabot is kivasalhat, anélkül, hogy újra kellene töltenie.

2 az 1-ben

A Deerma HS300 gőzölőként használva gyorsan megszabadítja a ruháit a gyűrődésektől. Vasalóként is használhatja, hogy alaposan kivasalja a ruháit! A forgatható fejével egyszerűen a saját igényeire szabhatja, a hozzátartozó védőkesztyűvel pedig biztonságosan használhatja.

Hatékony működés

A gőzölő dupla csatornarendszerrel rendelkezik, ami megduplázza a gőzerőt a nagyobb hatékonyság érdekében. 35 másodperc alatt felmelegszik és 1000 W-os teljesítményt nyújt, így biztos lehet benne, hogy a ruhái pillanatok alatt tökéletesen simák lesznek!

Szabja a saját igényeire!

A HS300 két működési móddal rendelkezik: az Inching módban a készülék csak akkor gőzöl, hogyha megnyomja a gombot, az Automatikus módban pedig folyamatosan gőzölög. Csupán egy gombnyomással könnyedén választhat a módok között!

Gondos kialakítás

A HS300 egy fejlett harmadik generációs felülettel lett ellátva, aminek 9964 mm²-es. A jobb használat érdekében 8°-ban meg lett hajlítva, a hatékonyságát pedig a 9 rajta lévő lyuk is növeli, amin egyenletesen távozik a gőz. A háromszög alakú hegyével pedig könnyebben tudja vasalni a gallérokat és a zsebeket is!

Többféle vasalási lehetőség

A HS300 másik előnye a speciális fűtőkamra, amit többféleképpen is használhat. Használhatja az egycsatornás funkciót, hogy szárazra vasalja a ruháit, hogyha viszont a gyűrődésektől is megszeretne szabadulni, akkor válassza a kétcsatornát funkciót. A száraz vasalás szintén lehetséges!

Biztonságos használat

A készülék úgy lett kialakítva, hogy biztonságos legyen a használata. A gőzölő automatikusan kikapcsol, hogyha túlmelegedne, a hosszú kábele pedig biztosítja a szabad mozgást! Emellett a víztartálya állványként is szolgál, így nem kell aggódnia, hogy a forró talpak esetleg tönkreteszik az anyagot. A készletben még egy tároló tasakot is talál.

Ruhakefe

A készletben egy praktikus ruhafeke is található, amivel eltávolíthatja a hajszálakat és a gyűrődéseket a ruhájáról, de arra is használhatja, hogy kisimítsa az anyagot. A kefefejet könnyedén felteheti a gőzölőre, a segítségével pedig új megjelenést kölcsönözhet a ruhadarabjainak.

Nagy víztartály

A víztartály 160 ml-es, ami kb. 9 percnyi használatra elég, hogyha pedig kifogy, akkor könnyedén leválaszthatja a készülékről és megtöltheti. A szivárgás miatt egyáltalán nem kell aggódnia! A ruhagőzölő egyenletesen elosztja a gőzt és nem hagy foltokat a ruháján.

A doboz tartalma

Ruhagőzölő

Ruhakefe

Tápkábel

Felhasználói kézikönyv

Specifikációk

Modell

DEM-HS300

Feszültség

220-240 V~

Frekvencia

50-60 Hz

Teljesítmény

1000 W

Víztartály kapacitása

160 ml

Felmelegedési idő

kb. 35 másodperc

További termékeink

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200