Deerma SH30W

Elektromos vízforraló

SH30W elektromos vízforraló

Kezdje a napot egy finom teával vagy kávéval! A Deerma SH30W elektromos vízforralója a 2200 W-os teljesítményével gyorsan felforralja a vizet. A kapacitása 1,7 liter, a tartálya pedig átlátszó, aminek köszönhetően könnyedén ellenőrizheti a víz szintjét. Emellett kék LED világítással is rendelkezik, ami egyedi kinézetet kölcsönöz neki! Ezen kívül a készülék egészségre nem káros anyagokból készült, a tisztítása pedig nagyon egyszerű.

Kék LED háttérvilágítás

A készülék átlátszó tartállyal rendelkezik, ami minőségi boroszilikát üvegből készült, így rendkívül strapabíró és ellenáll a karcolásoknak, az üvegen keresztül pedig kényelmesen ellenőrizheti a vízszintet. A vízforraló emellett kék LED háttérvilágítással is rendelkezik, ami egyedi és stílusos karaktert kölcsönöz neki! Az SH30W tökéletes kombinációja a funkcionalitásnak és a modern, lenyűgöző designnak!

Gyors vízforralás

Többé nem kell sokáig várnia arra, hogy a víz felforrjon! A SH30W vízforraló 2200 W-os teljesítménnyel és egy 1,7 literes tartállyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy akár 8 bögre forró vizet is készíthet vele, így tökéletes lesz nagyobb családok számára is! Mostantól senkinek sem kell túl sokat várnia a kávéjára vagy teájára.

Gondosan kiválogatott anyagok

A vízforraló gyártásánál csak és kizárólag minőségi anyagokat használtak, mint például a 304-es rozsdamentes acél vagy a boroszilikát üveg. Így a készülék ellenáll a magas hőmérsékletnek és rendkívül strapabíró, emellett pedig még a tisztítása sem fog gondot okozni. A teteje 110°-os szögben nyílik, ami elég ahhoz, hogy benyúljon a kezével és alaposan kitisztítsa.

Biztonságos használat

A vízforraló kialakításánál arra törekedtek, hogy a legnagyobb biztonságot nyújtsa használat közben. A beépített szenzor és a technológia biztosítja, hogyha a tartályból elfogy a víz, akkor automatikusan kikapcsol, így nem kell aggódnia, hogy esetleg kár keletkezik benne. Döntsön a megbízható megoldások mellett és válassza a vízforralót, ami hosszú ideig társa lesz a konyhában!

Specifikációk

Modell

DEM-SH30W

Teljesítmény

1850 - 2200W

Feszültség

220 - 240V~

Frekvencia

50 Hz - 60 Hz

Kapacitás

1.7 l

Anyag

304 stainless steel, borosilicate glass, PP

Méret

215 x 160 x 232 mm

További termékeink

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200