Deerma VC01 MAX

Vezeték nélküli porszívó

DEERMA VC01MAX 2 AZ 1-BEN PORSZÍVÓ ÉS FELMOSÓ​

A Deerma VC01 max-al egyszerre porszívózhat és fel is moshat! A 12.000 Pa szívóerejű készülékkel alaposan kitakaríthatja az egész otthonát. A fejlett, kefe nélküli motor hatékonyan teljesít és a porszívó könnyű súlyának és vezeték nélküli kialakításának köszönhetően bárhol használhatja! Emellett még az egészségéről is gondoskodhat, hogyha a víztartályhoz fertőtlenítő folyadékot ad, amivel megszabadulhat a baktériumoktól. A porszívó jól kigondolt kialakítására és a funkcionalitására még a Red Dot Award-on is felfigyeltek.

PORSZÍVÁS ÉS FELMOSÁS EGYSZERRE​

A VC01 max-al nem csak porszívózhat, hanem ezzel együtt még fel is moshat! Felejtse el a hosszadalmas takarítást és spóroljon időt és energiát a Deerma készülékével!

RAGYOGÓAN TISZTA HATÁS ​

A porszívó új, kefe nélküli motorja 60%-al erősebb, mint az előző modell és a szívóereje 40%-al hatékonyabb, a 12.000 Pa-os erősségével. Ennek és az egyenes szívócsövének köszönhetően a VC01 max könnyedén megbírkózik a porral, morzsákkal, hajszálakkal és más egyéb szennyeződésekkel is.

ALAPOS TAKARÍTÁS​

A 200 ml-es víztartályával a készülék kisebb és nagyobb lakások takarítására is alkalmas. A tartályba fertőtlenítőt is tehet, hogy megszüntesse a baktériumokat. A felmosó kiváló minőségű anyagból készült, ami jól felszívja a vizet és alaposan megtisztítja a padlót, anélkül, hogy csíkozódást hagyna maga után.

A TÖKÉLETES KEFEFEJ​

A bútorok alatt is tisztaságot varázsolhat! A kefefej úgy lett kialakítva, hogy kényelmesen kitakaríthasson vele minden sarkot: 180°-ban forog és 90°-ban hajlik, így egyszerűen takaríthat vele a szekrény alatt, a szék lábai között vagy a szoba sarkaiban is. ​

A LEGKISEBB SARKOKAT IS ELÉRHETI​

A készletben található egy szűkített fej, amivel kisebb helyeken is alaposan ki tud takarítani. A készüléket kézi porszívóként is használhatja, így könnyedén elérheti vele a különböző réseket és mélyedéseket is.

EGYSZERŰ TÖLTÉS - HOSSZÚ MŰKÖDÉSI IDŐ​

A porszívó egy új, 2500 mAh-s akkumulátorral lett felszerelve, aminek köszönhetően egyetlen töltéssel 45 percig működik a készülék. A porszívót egy C típusú USB kábel csatlakoztatásával tölheti fel, ami 4 óra alatt teljesen feltöltődik.

HATÉKONY SZŰRŐRENDSZER​

A porszívó 3 rétegű szűrője hatékonyan megszünteti a különböző szennyezőanyagokat, a H11 szűrő pedig begyűjti a porszemeket, amiben egy speciális acélháló is segít. Ezek a szennyeződések a levehető tartályba kerülnek, amit gyorsan és könnyedén kiüríthet. A tartály és a szűrő is vízzel öblíthető, aminek köszönhetően sokáig jó állapotban tarthatja és elkerülheti, hogy sűrűn kelljen cserélni őket. Ez nem csak környezetbarát, hanem a pénztárcájának is jót tesz!

KÉNYELMES TAKARÍTÁS​

Meglátja majd, hogy a takarítás lehet kellemes is! A porszívó kevesebb, mint 1 kg-ot nyom, így könnyedén megemelheti takarítás közben. A mágneses kialakításnak köszönhetően a víztartályt könnyedén eltávolíthatja, amihez még le sem kell hajolnia, csak lépjen rá az erre kialakított kapcsolóra!

Specifikációk

Modell

VC01 MAX

Méretek

210 x 180 x 1208 mm

Súly

1,6 kg

Teljesítmény

100 W

Akkumulátor kapacitás

2500 mAh

Feszültség

DC 14,4 V

Töltési idő

Kb. 4 óra

Üzemidő

≥?45 perc (alap mód), ?20 perc (magas fokozatú mód)

Zajszint

≤78 dB

Szívóerő

Akár 8kPa (Alap mód), akár 12kPa (magas fokozatú mód)

További termékek

Deerma NU05

Turmixgép
NU05

Mop ze spryskiwaczem TB500

Spray felmosó
TB500

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200