Deerma DEM-CS50MW

Páramentesítő

Szabaduljon meg a magas páratartalomtól

Figyeljen az egészséges páratartalomra a Deerma CS50MW párátlanítóval. A túl magas páratartalom ártalmas lehet az egészségre, ezért érdemes azt a megfelelő szinten tartani. Ez a kicsi, praktikus készülék maximum 5 m2-es területet képes párátlanítani, így például kisebb szekrényekben vagy gardróbokban lehet használni. A készülék úgy lett kialakítva, hogy ne termeljen szemetet, így környezetbarát. A magas minőségű nedvszívó szemcséknek köszönhetően 2-3 hétig folyamatosan tud működni.

Próbálja ki a környezetbarát megoldásokat

Az általános párátlanító készülékeknek cserélhető nedvszívó szemcsékre van szükségük, amik egy idő után elhasználódnak és el kell őket dobni. A Deerma párátlanítója ezzel szemben PTC rendszerrel van felszerelve, ami 3 kerámia elemet tartalmaz, melyek melegítik és szárítják is a már nedves nedvszívó szemcséket, így újból lehet őket használni. Emellett nem mérgezőek és hatékonyan működnek, egy alkalommal 150 ml vizet tudnak felszívni. A Deerma párátlanítójával egyszerre ügyel az egészségére és a környezetére is.

Előtérben a legfontos információ

Hogyha a nedvszívó szemcséket szárítani kell, akkor ezt a színük változása jelzi. A narancs szín azt jelenti, hogy a nedvszívó száraz és lehet használni a készüléket, viszont amikor a színe sötét zölddé változik, akkor már túl nedves és szárítani kell. A párátlanítón helyet kapott egy kisebb kijelző, amin keresztül látni lehet a nedvszívó szemcséket, így mindig tudni lehet, hogy mikor szükséges a szárítás.

Figyelmesen tervezve

A készülék a hatékonyság és a tökéletes kialakítás kombinációja. A CS50MW nagyon kicsi, a mérete csupán 75x206 mm. Könnyedén elhelyezheti bárhol, anélkül, hogy túl sok helyet foglalna. A készülék könnyedén megáll és a rajtalévő lyukaknak köszönhetően hatékonyan szívja magába a párát. Hőálló ABS műanyagból készült, így teljesen biztonságos a használata.

Specifikációk

Modell

CS50MW

Teljesítmény

20W

Töltési idő

12-15 óra

Lefedett terület

5 m2

Méretek

75 x 75 x 206 mm

További termékek

Deerma NU05

Turmixgép
NU05

Mop ze spryskiwaczem TB500

Spray felmosó
TB500

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200