Deerma FD200

Ventilátor

Deerma FD200 ventilátor

A Deerma FD200 keringető ventilátora nem csak hűsítő levegőt, hanem egyenletes légáramlást is biztosít. Négyféle működési mód és 15 sebességi fokozat közül választhat és nagyobb szobákba is tökéletes választás lesz, mivel 9 méteres a hatótávolsága. Automatikusan forog jobbra és balra, valamint előre és hátra is döntheti. Az állítható magasságának köszönhetően használhatja álló és asztali ventilátorként is, a hozzátartozó távirányítóval pedig távolról is kényelmesen működtetheti!

Fedezze fel a keringető ventilátor előnyeit!

Mi a különbség egy hagyományos és keringető ventilátor között? Az utóbbi nem fújja közvetlenül a hideg levegőt a felhasználóra, hanem hatékony légkeringést biztosít, amivel optimális hőmérsékletre csökkenti a szoba levegőjét. Ezzel a praktikus ventilátorral 2 perc alatt lehűthet egy 20m2-es szobát!

15 sebességi fokozat és négyféle működési mód

Szabja a saját igényeire a ventilátor működését. Az FD200 négyféle működési módot és 15 sebességi fokozatot biztosít. A Baby mód az első sebességi fokozathoz kapcsolódik, ami például kisbabák szobájába lesz tökéletes választás. A Természetes mód az 1-7 sebességi fokozathoz kapcsolódik és lágy, természetes levegőt biztosít, ami kellemesen felfrissíti majd Önt! A Keringető mód a 8-14, az Erős mód pedig a 15-ös sebességi fokozathoz kapcsolódik, amivel élvezheti a gyors lehülést és garantálja a kiváló légkeringést!

Kombinálhatja más eszközökkel is

A ventilátort használhatja például párásítóval, légkondicionálóval vagy fűtőtesttel együtt is akár! Ezzel még jobb állapotot érhet el és az egész szobában kiegyenlítheti a hőmérsékletet, valamint a páratartalmat is optimális szintet tarthatja. Mostantól könnyedén barátságos és biztonságos környezetet teremthet az otthonában!

Időzítő

Szeretné még jobban a saját igényeinek megfelelően beállítani a ventilátort? Mostantól ez is lehetséges! Állíthat időzítőt 1-től 12 óráig, a ventilátor pedig automatikus kikapcsol majd a beállított idő után. Így biztos lehet benne, hogy a készülék csak akkor fog működni, amikor tényleg szüksége van rá, ezzel pedig csökkentheti az energiafogyasztást és pénzt spórolhat!

A doboz tartalma

Ventilátor

Távirányító

Felhasználói kézikönyv

Specifikációk

Méret

DEM-FD200

Dimensions

750x285x308mm

Feszültség

220V~

Frekvencia

50Hz

Teljesítmény

35W

Anyag

PP, ABS

További termékeink

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200