Deerma VC03S

ezeték nélküli rúdporszívó

Deerma DEM-VX96W Vezeték nélküli porszívó mop funkcióval

Fedezze fel a takarításban rejlő kényelmet és egyszerűséget. A Derma VC03S vezeték nélküli álló porszívó mindössze körülbelül 1 kg ,használata ezért rendkívül kényelmes. Erőteljes 120 W-os motorral rendelkezik, szívóteljesítménye eléri a 15 000 Pa-t. Egyszerűen átalakítható egy kényelmes kézi porszívóvá is. Akár 18 perces működési idejével igazán kitűnik versenytársai közül, problémamentes töltését pedig a csomagban található USB-C kábel teszi lehetővé. A csomagban egy további 2 az 1-ben réskefét is talál.

4
2

Megbízható szűrőrendszer

Mondjon búcsút a pornak és az egyéb szennyeződéseknek. A porszívó speciálisan kialakított szűrőrendszerrel van felszerelve, így hatékonyan felfogja a legfinomabb részecskéket is. Ezen kívül az alkalmazott megoldásnak köszönhetően a készülék stabilan fenntartja az optimális szívóerőt. Legyen szó porról, morzsáról vagy akár hajról, a VC03S modell tökéletesen megbirkózik a legtöbb szennyeződéssel.

Univerzális padlókefe

A porszívó univerzális padlókefével van felszerelve, ezáltal ideális különböző felületekhez, például csempékhez, illetve szőnyegekhez is. Társaitól megkülönbözteti rendkívül vékony kialakítása, amelynek vastagsága mindössze 4 cm. Ennek köszönhetően a bútorok alatti teret is gond nélkül felporszívózza.

7
3

Porszívózzon úgy, ahogy akar

A Deerma VC03S porszívó különféle helyzetekben nyújt tökéletes megoldást. Könnyedén cserélheti álló porszívóját kézi porszívóra, ezáltal kényelmesen eltávolítja a port bárhonnan. Ezzel a kézi porszívóval teljesen megtisztíthatja például függönyeit vagy a felső polcokat. Mondjon búcsút a korlátoknak!

Hosszú munkaidő

Tisztítsa meg szobáit anélkül, hogy szünetet kelljen tartania a porszívó újratöltéséhez. A VC03S 4000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely akár 18 perces üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel. Megbízható, hatékony működéséért egy fejlett BMS rendszer felelős. Ráadásul vezeték nélküli kialakításának köszönhetően könnyedén mozgathatja a készüléket a szobái között, sőt akár autójában is használhatja az ülések és szőnyegek porszívózásához.

8
6

Egyszerűsített töltés

Mondjon búcsút a felesleges vezetékeknek és tápegységeknek. A VC03S porszívó USB-C porttal rendelkezik, így USB-C kábellel (tartozék), illetve bármilyen AC töltővel, autós töltővel, powerbankkal vagy akár számítógéppel is tölthető. A töltési idő körülbelül 7 óra, a használt adaptertől függően.

Extra kefe a csomagban

Könnyítse meg a nehezen elérhető sarkok tisztítását és tegye ragyogóvá otthona minden sarkát. A készletben talál egy további 2 az 1-ben réskefét, amellyel könnyedén megtisztíthatja a bútorok felületeit, vagy eltávolíthatja a port a szűk résekből isl. Most könnyedén megtisztíthatja a szekrények közötti részeket vagy a székek mélyedéseit is.

1
5

Meglepően könnyű

Mostantól könnyedén kiporszívózhatja függönyeit vagy leszedheti a pókhálókat. A VC03S porszívó meglepően könnyű - mindössze körülbelül 1 kg. Ennek köszönhetően az emelés vagy a helyiségek közötti mozgás nem okoz gondot. A készüléket ergonomikus kialakítása teszi különlegessé, Így biztosítva a kényelmes használatot.

Specifikációk

Modell

VC03S

Szívóerő

Akár 15 000Pa

Akkumulátor kapacitása

4000mAh

Piszkos víz tartály kapacitása

0.6l

Teljesítmény

120W

További termékek

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200