Deerma XS100

Szappanadagoló

DEERMA XS100 SZAPPANADAGOLÓ​

Tudta, hogy rengeteg baktérium és vírus található meg egy egyszerű szappanadagolón? Annak érdekében, hogy kevesebb baktériummal érintkezzen, érdemes érintésmentes készüléket használni, így jobban vigyázhat az egészségére. A Deerma XS100 egy érzékelővel ellátott szappanadagoló, ami 1.4 másodperc alatt regál. Felszerelheti a falra vagy elhelyezheti a csap mellé. Vezeték nélküli és vízálló, így szinte bárhol használható. A 250 ml-es tartályát nem csak szappannal, hanem kézfertőtlenítővel is megtöltheti.

EGYSZERŰ, BIZTONSÁGOS ÉS ÉRINTÉSMENTES HASZNÁLAT​

A készülék egy infravörös érzékelővel van felszerelve, aminek 10 cm-es a hatótávolsága. Nem kell többé hozzáérnie a készülékhez és kockáztatni a baktériumokkal való érintkezést. Csak tartsa oda a kezét és a szappan automatikusan jönni fog. Az XS100 körülbelül 1,5 gramm folyadékot adagol, ami megfelelő mennyiség a kéz megtisztításához. A Deerma-val nem csak a baktériumoktól szabadul meg, hanem a szappan pazarlásától is.

BÁRHOVÁ TEHETI​

A szappanadagolót kétféleképpen lehet felszerelni: elhelyezheti bármilyen bútor tetején vagy a  mosdókagyló szélén is. A kompakt méretének köszönhetően nem foglal el sok helyet. A készülék hátulján található egyspeciális mélyedés, aminek segítségével felszerelheti a falra, ezzel több helyet megspórolva.

TÖBBFÉLE FOLYADÉKOT IS BELETÖLTHET​

Az XS100 kialakítása lehetővé teszi, hogy különböző típusú folyadékokat töltsön bele, így nem csak a fürdőszobában, hanem akár az irodában is használhatja a készüléket. A készülék egyenletes adagolást biztosít függetlenül attól, hogy folyékony szappan vagy kézfertőtlenítő van benne.

NAGY KAPACITÁS - KÉNYELMES HASZNÁLAT​

Ahhoz, hogy szappannal vagy kézfertőtlenítő folyadékkal töltse fel az adagolót, nem kell szétszerelnie a készüléket. Az XS100 egy egyszerű adagolóval van ellátva, amit csak ki kell nyitni és beletölteni a megfelelő mennyiségű folyadékot. Ez csupán pár pillanatot vesz igénybe és nem kell azon aggódnia, hogy túl sokszor kell újratöltenie. A 250 ml-es tartály megtöltése után körülbelül 200 alkalommal használhatja az készüléket.

TÖKÉLETES KIALAKÍTÁS​​

Az adagoló kicsi, praktikus és strapabíró. A vezeték nélküli kialakításának és a kompakt méretének köszönhetően bárhol használható. Nem kell a rövid kábelhez igazodni vagy a messzi konnektor miatt aggódni. A szappanadagoló tartálya átlátszó, aminek köszönhetően könnyedén ellenőrizheti, hogy mennyi folyadék van a tartályban. Akészülék ABS műanyagból készült, ami strapabíró és vízálló, valamint nagyon könnyű tisztítani. Tehát aggodalom nélkül bárhol használhatja az XS100-at, még a konyhában vagy a fürdőszobában is.

MAGAS TELJESÍTMÉNY​

A készülék kiemelkedő az alacsony energia fogyasztásával. Ezt a kicsi, de hatékony motor teszi lehetővé, ami 7000 rpm-es sebességgel működik. A működéséhez AA elemek szükségesek, amiket külön kell megvásárolni a készülékhez.

Specification

Modell

XS100

Teljesítmény

2,5 W

Bemeneti feszültség

3 V

Űrtartalom

250 ml

Töltésekhez szükséges

AA elemek (a doboz nem tartalmazza)

Deerma NU05

Turmixgép
NU05

Mop ze spryskiwaczem TB500

Spray felmosó
TB500

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200