Deerma ST636W

Párásító

Deerma ST636W párásító

Gondoskodjon a saját és családja egészségéről a Deerma párásítójával! A Deerma ST636W UV fényes fertőtlenítést biztosít, amivel a baktériumok 99.9%-át eltávolítja. A több fokozatú szűrőrendszer hatékonyan kiszűri a szennyeződéseket, a spec a készülék alkalmas olyan családok számára is, ahol kisbaba van. A digitális kijelzőnek köszönhetően a készüléket egyszerű használni és a 4.5 literes víztartálya pedig lehetővé teszi, hogy órákon keresztül párologtasson.

TISZTA, BAKTÉRIUMMENTES VÍZ

A csapvíz sok olyan baktériumot tartalmaz, amit szabad szemmel nem láthatunk, ezek pedig károsak lehetnek az egészségünkre. A Deerma párásítójában található egy belső UV-C fertőtlenítő rész, amin keresztül a készülékbe töltött víz átfolyik és azonnal megtisztítja azt. Ezzel megfelelő és egészséges páratartalmat biztosíthat az egész családja számára!

ÁLLÍTSA BE A SAJÁT IGÉNYEI SZERINT

A párásító 3 különböző erősségű szinten képes biztosítani a vízpárát, így a saját igényeire szabva állíthatja be! Emellett azt is beállíthatja, hogy a készülék egy bizonyos idő után automatikusan lekapcsoljon (ezt maximum 12 órával előre állíthatja be).

A LEGFONTOSABB FUNKCIÓK EGY HELYEN

A digitális kijelzőn keresztül ellenőrizheti a szoba aktuális páratartalmát, a mellette lévő 4 gomb segítségével pedig egyszerűen hozzáférhet a legfontosabb funkciókhoz: választhat a 3 különböző erősségű vízpára közül, be- vagy kikapcsolhatja a csendes pihenő módot, beállíthatja az időzítőt vagy a folyamatosan párásítást is. Hogyha szükséges, akkor kikapcsolhatja a kijelzőt, amit a bekapcsoló gomb hosszas megnyomásával tehet meg.

BÚCSÚZZON EL A ZAJOKTÓL

Mi teszi még a párásítót olyan tökéletessé a kisgyermekes családok számára? A rendkívül csendes! A készülék zajszintje nem éri el a 36.5 dB-t, így kényelmesen olvashat vagy dolgozhat, a gyermeke pedig nyugodtan aludhat. Nem fogja többé semmilyen zaj megzavarni a nyugalmát!

CSENDES MÓD

A csendes pihenő mód bekapcsolásával a készülék aktiválja az UV fertőtlenítést és 65%-os páratartalmat állít be, amivel tökéletes páratartalmat biztosít a kisbabák és a szülők számára is.

KÉNYELMES HASZNÁLAT

Nem kell többé szétszerelnie a párásítót ahhoz, hogy megtöltse vízzel! Csak nyissa ki a fedőt és töltse bele a megfelelő mennyiségű vizet. Még a készüléket sem kell közben kikapcsolnia! Mivel a víztartály 4.5 literes, a párásító akár 16 órán keresztül is képes működni, így nem kell túl gyakran újratöltenie!

AUTOMATIKUSAN MEGFELELŐ PÁRASZINTET BIZTOSÍT

A párásító automatikusan megfelelő páratartalmat biztosít majd az otthonában! Állítsa be az Önnek megfelelő páraszintet 45% és 90% között és élvezze a tökéletes páratartalmat munka vagy pihenés közben is!

Specifikációk

Modell

ST636W

Méretek

277 x 156 x 270mm

Zajszint

36.5dB

Űrtartalom

4.5l

Teljesítmény

28W

További termékek

Deerma NU05

Turmixgép
NU05

Mop ze spryskiwaczem TB500

Spray felmosó
TB500

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200