Deerma MQ600

Szösztelenitő

Deerma MQ600 szösztelenítő

A bolyhos ruhái hamarosan úgy nézhetnek ki, mint új korukban! A Deerma MQ600 szösztelenítő magas teljesítményű motorral van felszerelve, ami 7000 rps-el működik és garantálja a páratlan végeredményt. Csak 160 gramm és nagyon kompakt: elkíséri, bárhová is megy. Két fejjel rendelkezik és USB-vel működik. Csupán csatlakoztatni kell egy adapterhez vagy egy hordozható töltőhöz. A beépített tölthető akkumulátorral pedig vezeték nélkül is működik.

2 FEJ A SPECIÁLIS FELADATOKHOZ​

Szöszös a kedvenc pulcsija? Kiálló szálak jelentek meg egy elegáns blúzán? Többé nem probléma! A Deerma szösztelenítővel csupán 3 perc alatt újjá varázsolhatja a ruháit. A készülékhez 2 különböző fej is tartozik, amelyeket az igényeinek megfelelően használhat. Az egyik fej a szöszök gyors eltávolításához használható, a másikhoz pedig könnyedén odatapadnak a szálak és a bolyhok.

KÉNYELMES HASZNÁLAT​

A Deerma MQ600 szösztelenítő kiemelkedő a kifinomult és figyelmes kialakításnak köszönhetően. Tökéletesen illeszkedik a kézbe és hihetetlenül könnyű a használata, igy több ruhát is letisztíthat egyszerre! Könnyű és kompakt, igy állandóan a kezében lehet. A szösztelenítőt könnyű hordozni a speciális szíjnak köszönhetően, melynek segítségével a csuklóján is lóghat vagy a táskájára is teheti

HATÉKONY ÉS HALK

Mostmár megszakítás nélkül nézhet sorozatot vagy hallgathat zenét, miközben eltávolítja a szöszöket. A Deerma szösztelenítő hihetetlenül halkan dolgozik,így egyáltalán nem fogja zavarni. Ez a kiválóan működő motornak köszönhető, ami 7000 rps gyorsasággal működik anélkül, hogy nagy zajt csapna.

VEZETÉK NÉLKÜL IS MŰKÖDIK

Értékeli a szabadságot, amit a korlátok nélküli megoldások nyújtanak? A Deerma MQ600 szösztelenítő nem fogja cserben hagyni! Hosszantartó akkumulátorral van felszerelve, ami 45 perces használatot biztosít egyetlen feltöltés után. Hogyha szeretné, áramforráshoz is csatlakoztathatja a készüléket és úgy használhatja. A beépített USB csatlakozónak köszönhetően kényelmesen töltheti a készüléket nem csak egy adapterrel, hanem egy hordozható töltővel vagy például egy laptoppal is.

Specification

Modell

DEM-MQ600

Méretek

110 x 80 x 80 mm

Bemeneti feszültség

3,7 V

Teljesítmény

3 W

Töltési idő

Kb. 2 óra

Anyag

ABS, PC, stainless steel

Üzemidő

Up to 45 minutes

Súly

Kb. 160g

További termékek

Deerma NU05

Turmixgép
NU05

Mop ze spryskiwaczem TB500

Spray felmosó
TB500

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200