Deerma DEM-BY200

Szőnyegtisztító

Deerma DEM-BY200 Szőnyegtisztító

Tegye egyszerűbbé a szőnyegek, kárpitok és még sok más felület tisztítását. A Deerma DEM-BY200 szőnyegtisztító pillanatok alatt eltávolítja a legmakacsabb foltokat is, körülbelül 50°C-os forró vízzel. A készülék gyors száradást is tesz lehetővé és IPX4 vízálló. 2 tisztítási módot is kínál, és nagyon kényelmes a használata. Cserélhető kefék is találhatóak a csomagban, amelyekkel könnyedén megtisztíthatja a szőnyeget, eltávolíthatja a foltokat a kanapéról, és akár ablakot is tisztíthat.

4
3

2 tisztítási mód

Mondjon búcsút a makacs foltoknak – a Deerma szőnyegtisztítóvall könnyen megszabadulhat tőlük. A készüléken 2 tisztítási mód közül választhat. Az elsőben szobahőmérsékletű vizet használ. Ideális mindennapi használatra - eltávolítja a kisebb szennyeződéseket, megóvja az felületeket a sérülésektől, és nem okoz színfakulást. A második üzemmód körülbelül 50 °C hőmérsékletű vizet biztosít - a beépített PTC fűtőelem felelős az automatikus fűtésért. Egy ilyen megoldás kiválóan alkalmas szőnyegek tisztítására, és megkönnyíti a nehéz foltok eltávolítását.

Akár 5 kefét is tartalmaz

Ügyeljen a rendre az otthonában. Speciális kefék segítenek ebben. A standard sörtéjű kefe lehetővé teszi az anyagok vízzel történő permetezését és a szennyeződés gyors eltávolítását. A nagy, 16 cm széles kefével nagyobb felületeket is megtisztíthat rövidebb idő alatt. Jól használható például szőnyegeknél. Üvegmosóval könnyebben tisztíthatja az ablakokat vagy a tükröket, a puha sörtéjű kis kefe pedig alkalmas lesz például cipőtisztításra. Van egy lekerekített fejű kefe is, így könnyedén eltávolíthatja a szennyeződéseket a plüssekről és egyebekről.

7
8

Megoldás a kosz ellen

A kiömlött kávé vagy gyümölcslé többé nem jelent problémát – a tisztítás még soha nem volt ilyen egyszerű! A porszívó keféje nemcsak nyomás alatt (kb. 1 bar) permetezi be a szöveteket vízzel, hanem lehetővé teszi a szennyeződések eltávolítását az anyagok mélyebb rétegeiből is. Ennek köszönhetően tökéletesen kezeli a legmakacsabb szennyeződéseket is! A DEM-BY200 gyors száradást is lehetővé tesz. Azonnal felszívja a vizet a szennyeződésekkel, így az anyag tökéletesen tiszta és száraz marad.

2 víztartály

Ne aggódjon amiatt, hogy a szennyeződés visszakerül az éppen megtisztított szőnyegére vagy székére. A DEM-BY200 porszívó 2 tartállyal van felszerelve - tiszta és szennyezett víz számára. Az első 1,6 literes, a második 1,4 literes. Mindkettő nagyon légmentes és elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen túl gyakran újratölteni vagy üríteni. A még jobb eredmény érdekében tisztítószert is adhat a tiszta víztartályhoz.

6
1

Kényelmes tisztítás

Biztosítsa a maximális kényelmet a tisztítás során. A porszívó nagyon egyszerű és kényelmesen használható. Lehetővé teszi a kefe automatikus megtisztítását is – ezt nem kell manuálisan megtennie többé! Figyelemre méltó a hosszú, 5 méteres kábel is – a visszahúzáshoz csak egy gombot kell megnyomni. Sőt, a speciális tartók megkönnyítik a kefék tárolását, a 1,5 méteres tömlő pedig mozgásszabadságot biztosít.

Specifikációk

Modell

DEM-BY200

Bemeneti teljesítmény

950 W

A tisztavíz tartály űrtartalma

1600 ml

Mosónyomás

kb. 1 bar

Kábel hossza

5 m

További termékek

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200