Deerma NU30

Turmixgép

DEERMA NU30 VEZETÉK NÉLKÜLI TURMIXGÉP

Mostantól bármikor ihat egy finom gyümölcslevet vagy turmixot! A 300 ml-es Deerma NU30 hordozható vezeték nélküli turmixgép nagyon könnyű és bárhová magával viheti. A tölthető akkumulátor hosszú működési időt eredményez, míg az erős motor és a 304-es rozsdamentes pengék a precíz aprításért és turmixolásért felelősek.

Tökéletes állagú turmixok

Mondjon búcsút a darabos turmixoknak és a rosszul felaprított gyümölcs- és zöldségdaraboknak. A turmixgép S típusú, rozsdamentes acél pengével és egy erős motorral lett felszerelve, ami 16.000 rpm-es sebességgel működik. A nagy tartálynak köszönhetően a gyümölcs- és zöldségdarabok biztosan nem akadnak el. Mindez azt jelenti, hogy az NU30 tökéletesen felaprítja a zöldségeket, gyümölcsöket és még a jégkockát is, ezzel pedig tökéletes állagú püréket és turmixokat készít.

Mindig kéznél lehet

A készülék nem csak jól néz ki, hanem kényelmes is. Az áttörő, kétrétegű kialakítása egyedi és könnyen beleillik a kézbe. A turmixgép csupán 440 grammos és nem nagyobb, mint egy vizes palack. Könnyen belefér egy hátizsákba, így elviheti egy sétára vagy akár az edzőterembe is. Mostantól ott ihat egy frissítő turmixot, ahol csak akar!

Készítsen finom turmixot pillanatok alatt

Ahhoz, hogy bekapcsolja a készüléket, nyomja meg az ON/OFF gombot kétszer. Azért szükséges kétszer megnyomni a gombot, hogy nehogy véletlenül elinduljon a turmixgép, például szállítás közben. Az NU30-nak csupán 45 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy egészséges italokat készítsen Önnek.

Nem káros az egészségre és könnyű fenntartani

A készülék PC műanyagból készült, amiben biztonságosan lehet tárolni az ételt, ezen kívül pedig nagyon egyszerű a fenntartása. A készülék legtöbb elemének felülete lapos és sima, ami könnyűvé teszi a tisztítását. A turmix pengéit vízzel át lehet mosni, igy kiváló állapotban tarthatja őket.

Vezeték nélküli kialakítás - hosszú működési idő

Többé nem fogják zavarni a kábelek és a vezeték nélküli turmixgépet bárhol használhatja! Az NU30 egy 1500 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amivel 6-8 pohár italt is elkészít. A beépített USB bemenetnek köszönhetően kényelmesen töltheti a készüléket akár egy hordozható töltővel is. Csak helyezze a turmixgépet a töltőre és 3 óra múlva készen is áll a használatra.

Biztonságos használat

A Deerma NU30 turmixgépet biztonságos használni. Hogyha eltávolítja a fedőjét, akkor a beépített szenzor automatikusan érzékeli és leállítja a motort, hogy nehogy valamilyen baleset történjen. A készülék az akkumulátor túltöltődése ellen is védve van, a szivárgásmentes kialakítás pedig megelőzi az esetleg szivárgásokat, igy aggodalom nélkül viheti a hátizsákjában.

Specifikációk

Modell

NU30

Méretek

84 x 84 x 195 mm

Súly

440 g

Töltési feszültség

5 V

Működési feszültség

3,7 V

Töltőáram

0,6 A

Űrtartalom

300 ml

Motor sebesség

Akár 16,000rpm

Akkumulátor kapacitás

1500 mAh

Működési teljesítmény

45 W

Töltési idő

Kb. 3 óra

További termékek

Deerma NU05

Turmixgép
NU05

Mop ze spryskiwaczem TB500

Spray felmosó
TB500

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200