Deerma DR050

Elektromos termosz

Deerma DR050 elektromos termosz

A Deerma DR050 egy sokoldalú készülék, ami hordozható vízforralóként és termoszként is használható! Nem csak forralni lehet vele, hanem a víz hőmérsékletét is képes megtartani. A készülék használata biztonságos és olyan minőségi anyagokból készült, mint például a 304-es rozsdamentes acél, a kapacitása pedig 350 ml. A termosz fedele bögreként is használható, emellett pedig nagyon könnyű és kézhez álló, így szinte bárhová elkíséri Önt, legyen akár otthon, a munkahelyén vagy egy kiránduláson!

Elengedhetetlen társ

Élvezze a lehetőséget, hogy szinte bárhol készíthet magának egy finom kávét, teát vagy egy instant levest! A DR050 rendkívül könnyű és hordozható, így egyszerűen befér majd a táskájába vagy hátizsákjába. Ezen kívül az energiafogyasztása csupán 300 W, így olyan helyeken is könnyedén használhatja, ahol korlátozzák az áramfogyasztást, például hotelekben vagy kollégiumokban.

Felforralja a vizet és meg is tartja a hőmérsékletét!

A vízforralóval rövid idő alatt készíthet magának egy kávét vagy teát. Hogyha pedig felforrt a víz, akkor a termosz automatikusan aktiválja a hőmegtartási funkcióját. Emellett pedig a 3 rétegű hőszigetelésnek köszönhetően még akkor is egy ideig meleg marad a víz, hogyha kihúzza a termoszt a konnektorból. A készülék egy speciális védőszeleppel és 3 szellőzőnyílással lett felszerelve, amin keresztül könnyedén távozik a gőz, így a használata rendkívül biztonságos!

Kényelmes használat

A termosz úgy lett kialakítva, hogy maximális kényelmet nyújtson! A működtetése rendkívül egyszerű rajta lévő egyetlen gomb használatával. Az alján csúszásmentes szilikontalpak kaptak helyek, amiknek köszönhetően stabilan megáll bármilyen felületen, a lecsatolható kábelével pedig könnyedén szállíthatja és tárolhatja. A készülék egy speciális szeleppel lett ellátva, így nem kell tartania attól, hogy esetleg szivárogni fog. Emellett a fedele bögreként is használható, így azt pluszban már nem kell magával vinnie!

A biztonság érdekében

A termosz 3 rétegű hőszigeteléssel lett felszerelve, aminek köszönhetően a külseje nem melegszik fel teljesen, így nem kell attól tartania, hogy esetleg megégeti magát. A készülék belseje 304-es rozsdamentes acélból készült, ami nem káros az egészségre, a használt technológia pedig csökkenti a baktériumok szaporodását.

A doboz tartalma

Deerma termosz

Tápkábel

Felhasználói kézikönyv

Specifikációk

Modell

DEM-DR050

Feszültség

220V~

Teljesítmény

300W

Frekvencia

50Hz

Kapacitás

350ml

Méret

81x81x217mm

További termékeink

Deerma MQ813W

Ruhaborotva
MQ813W

Deerma HS200

Gőzölő
HS200

Deerma F301

Ultrahangos légpárásító
F301

Deerma TJ200

Porszívó
TJ200